מלון הבוטיק Laiva Plaza Hotel, שתוכנן על ידי משרד RA! Architects בלב המרכז ההיסטורי של סן חוזה דל קאבו במקסיקו, מציע פרשנות עכשווית לאדריכלות אירוח עירונית המחוברת באופן ישיר למרחב הציבורי ולזהות המקומית.

 

הפרויקט כולל קומת קרקע מעורבת שימושים, שני מפלסי חדרי אירוח וגג ציבורי עם אזורי פנאי ותצפית אל המרקם העירוני. המבנה תוכנן כהמשך טבעי של הרחוב, עם אטריום פתוח ומוצל היוצר מעבר הדרגתי בין העיר לחללים הפנימיים ומעודד זרימת אוויר, אור ותנועה.
השפה האדריכלית מבוססת על מערכת קירות משתלבים היוצרים פטיו וטרסות מחוברות, בעוד שהמסה המדורגת של המבנה מתייחסת בקנה מידה רגיש לסביבה ההיסטורית. החזרתיות הקצבית של האלמנטים בחזית שואבת השראה מדגלוני ה־papel picado המסורתיים המאפיינים את רחובות העיר.
שימוש בצבעים מקומיים ובטיח בעבודת יד מעניק למבנה חומריות חמה ועל־זמנית, המחזקת את הקשר בין האדריכלות, התרבות והחוויה העירונית.

Photograph by Oscar Hernández

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
לא גדלה אף במטר, אבל מרגישה כמו דירה חדשה
עיצוב פנים
לא גדלה אף במטר, אבל מרגישה כמו דירה חדשה
  המהלך הראשון של זליג היה גם זה שהכתיב במידה רבה את המשך התכנון:
מוזיאון אופנה ראשון בישראל יוקם בתל אביב בהשקעה של 10 מיליון שקל
עיצוב פנים
מוזיאון אופנה ראשון בישראל יוקם בתל אביב בהשקעה של 10 מיליון שקל
  קבוצת עזריאלי מקדמת הקמת מוזיאון אופנה קבוע בתל אביב, בהשקעה מוערכת של 8–10
אדריכלות מרכז האמנות החדש נובעת מהמים
עיצוב פנים
אדריכלות מרכז האמנות החדש נובעת מהמים
  בקצהו של Tonghu Provincial Wetland Park, באזור Caidian שבפאתי Wuhan, הוקם מרכז אמנות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.