צמד האמנים הסיניים sun yuan & peng yu, בחרו לקיים תערוכה של פסלים שלהם, בשטחים הציבוריים של מלון rome’s st. regis hotel ברומא. התערוכה הקרויה ‘if I died’, מתפרסת בלובי המלון עד 26 באפריל 2020 ומציעה לאורחים להתוודע לפסלים היפר-ראליסטיים. כמו קרנף וטריקרטופים. 

 

אחד הפסלים, הוא של אמו של פינג יו, מרחפת באוויר לצד עשרות בעלי חיים שונים והיא נוצרה לפני שנים בהשראת תיאור של אישה המדמיינת את עצמה בחיים שלאחר המוות. סדרה נוספת של דמויות, לבושות היטב וישובות על ספות עור, כשאת ראשן מחליף סלע מגושם שמונע מהן לראות.
צמד האמנים התפרסם בשנות התשעים, בזכות הפרובוקטיביות של עבודותיהם והשימוש בחומרים ייחודיים. עבודותיהם יוצרות חוויה בה הציבור מוזמן לעתים קרובות לקחת חלק.
היזמה לקיים תערוכה בלובי של מלון, שייכת לגלריה Galleria Continua: "האתגר שלנו הוא לעורר ולשאוב אנשים שאינם מכירים את עולם האמנות העכשווי, מאורחי המלון, לצורות ושפות החריגות עבורם, למציאויות חדשות ודרכי חשיבה חדשות", הם מסבירים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
הסצנות הריאליסטיות אלגוריות, הומוריסטיות, ארוטיות ומציצניות של F. Scott Hess
אמנות
הסצנות הריאליסטיות אלגוריות, הומוריסטיות, ארוטיות ומציצניות של F. Scott Hess
               
גם בלי סמארטפון ביד, רואים את ההתמכרות הדיגיטלית שלנו
אמנות
גם בלי סמארטפון ביד, רואים את ההתמכרות הדיגיטלית שלנו
הרעיון לפרויקט הזה נולד בבית קפה בניו יורק, כאשר הצלם צפה במשפחה שלמה שקועה
צלם הנציח נוסעים במכוניותיהם בזמן שטיפת המכונית
אמנות
צלם הנציח נוסעים במכוניותיהם בזמן שטיפת המכונית
נהגים שבמהלך השטיפה, מתמסרים להפסקה בת שלוש עד חמש דקות של שקט כפוי והופכים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.