חנויות ומרכזי מסחר יודעים, שבכדי למשוך לקוחות אליהם, עליהם לספק להם חווית קנייה. סופרמרקט נושאי ראשון מסוגו, עומד להיפתח בארה"ב והוא לוקח את המשימה עד הסוף: הוא מבטיח לקונים חווית קנייה אותה לא ישכחו לעולם.

חברת הפנאי והבידור Meow Wolf האמריקאית, מתכננת לפתוח בתחילת 2021 סופרמרקט בלאס וגאס – Omega Mart, אשר יתפרש על שטח של 52,000 מ"ר. מאחר והיא עוסקת בבידור ואין לה ניסיון קמעונאי, הרי שבהודעה לעיתונות מבטיחה החברה "סיפור עלילה עשיר באלמנטים סיפוריים וטכניים, עם מבחר מוצרים בעלי יכולת מוזרה להגשים את רצונות הלקוחות מעבר למצופה."
זה לא יהיה סופרמרקט טיפוסי, אלא סופרמרקט נושאי, כזה המציע מעל מדפיו מוצרים מוזרים ומשונים, כמו פרחים עם שיניים ועיניים או בשר עוף מטוגן ומעוטר בקעקועים. אם לשפוט לפי סרטון טיזר שמפורסם באתר שלה, מדובר במוצרים אשר יספקו חוויה אמנותית. לדברי דוברת החברה "אמנים מלאס וגאס ומכל רחבי העולם משתפים איתנו פעולה בהקמה, בכדי ליצור חוויה בלתי נשכחת." מדובר בעשרות אמנים מהעולם, הכוללים מוסיקאים. מטרתם להציע לקהל הלקוחות חווית קנייה, אותה לא ישכחו לעולם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אולם תצוגה ישראלי חדש מתמודד בזירה הבינלאומית
חדשות
אולם תצוגה ישראלי חדש מתמודד בזירה הבינלאומית
  החלל מאופיין בצבע שחור לצד שפה עיצובית דרמטית ונקייה. השחור נועד להדגיש את
מוזיאון שנחבא בתוך ההר: פרויקט יוצא דופן בנורווגיה
חדשות
מוזיאון שנחבא בתוך ההר: פרויקט יוצא דופן בנורווגיה
  המוזיאון תוכנן עבור Astruptunet, ביתו וסביבת עבודתו ההיסטורית של הצייר הנורווגי Nikolai Astrup,
פריז הופכת למערה ענקית: JR משנה את פני Pont Neuf במיצב זמני מרהיב
חדשות
פריז הופכת למערה ענקית: JR משנה את פני Pont Neuf במיצב זמני מרהיב
ימים ספורים לפני פתיחתו לקהל, נפגע המיצב מרוחות עזות ומגשמים חזקים שקרעו חלק ממעטפת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.