בשנת 2003 סיימו הנשים הראשונות את האקדמיה לשוטרים של איראן, בטהראן, לאחר הכשרה בת שלוש שנים. זאת על פי הוראתו של המנהיג הרוחני אייתוללה חמינאי, למפקד המשטרה של טהראן, מוחמד באקר קליבאף, להקים את יחידת המשטרה הראשונה בה משרתות נשים.

 

עבאס קווסארי צילם תמונות מהאקדמיה לנשות המשטרה בטהרן ואת מאות השוטרות הטריות שעברו הכשרה וסיימו לימודים "שוטרות ביצעו משימות לוחמה רבות ומירדפים, כולל טיפוס על קירות וקפיצה מחלונות מכוניות נוסעות. אבל אחרי שמפקד המשטרה פרש, האימונים האלה פסקו וכיום אסור לצלם שם". הפעם הוא קיבל אישור חריג לצלם את טקס הסיום.
הצלם עבאס קווסרי לא נרתע מנושאים שנויים במחלוקת. הוא עבד עבור למעלה מעשרה עיתונים מובילים באיראן, שרובם אסורים כעת בפרסום. כיום הוא עורך התוכן המצולם הבכיר של עיתון שארג בטהרן. תמונותיו פורסמו בניו יורק טיימס, מגזין טיים, דר שפיגל ואחרים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
יעדים
להכנס למיטה עם Frances Featherstone
  הציירת Featherstone, שחיה ועובדת ב־Kent, בריטניה, מתמקדת ב"ארכיטקטורה הפסיכולוגית והרגשית" של המרחבים שבהם
ללון במערה יוונית בלב המדבר
יעדים
ללון במערה יוונית בלב המדבר
  הבית, בהשראת האדריכלות הקיקלדית, מתאפיין בקווים מינימליסטיים, קירות בהירים, קשתות, פינות מעוגלות וחומרים
העולם המתעתע של Malika Favre
יעדים
העולם המתעתע של Malika Favre
  העבודות של Malika Favre נראות פשוטות, אפילו מיידיות: דמות נשית, צל, כובע, זוג

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.