וילה Villa Papillon בעיר בטרון שבלבנון, יוצרת קשר בין אמנות, אדריכלות ונוף. הבית, שעוצב עבור אספן אמנות לבנוני ומשפחתו, מורכב מסדרה של חדרים המסודרים בצורה גיאומטרית, סביב חצר פתוחה.

 

חלל המגורים הראשי וחדר השינה פונים לים וחדר המשפחה, חדר האוכל והמטבח נפתחים לחצר. למעלה, חדרי השינה של הילדים משקיפים על הסלון, כך שכל חלל משקיף על הים התיכון. בחלק האחורי, קירות מוצקים פונים לשביל הציבורי, בעוד שבחזית, חזיתות זכוכית הכוללות דלתות הזזה, פותחות את הבית אל נוף מרחבי הים. החללים הפנימיים מאורגנים על ידי סדרה של קירות הניצבים בניצב לחוף ומאפשרים נוף ים ללא הפרעה בכל חדר ומציגים את אוסף האמנות הנרחב. כל קיר הופך לאובייקט בפני עצמו, מחלק את חללי המגורים ומכיל גם גרם מדרגות, ארונות או תשתית ביתית אחרת.
סבכות פלדה ואלומיניום ממשיכות את הצורה המקופלת של הגג הירוק מעל חלקים מהחצר, שתוכננו אסטרטגית כדי לספק צל בקיץ תוך כדי כניסת השמש בחודשי החורף. השפה הפורמלית המשולשת של מישורי הגג של הווילה, נישאת ברציפות על פני הבניין, הפטיו, הבריכות והנוף שמסביב.

 

 

מיקום: Batroun, Lebanon
אדריכלים: Architects: WORKac
שטח: Area: 4370 m²
שנה: Year: 2023
צילום: Photographs:Miguel de Guzman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים ומגורים
+כתבות מומלצות
מדירה חשוכה לבית עם גינה: הדופלקס שממציא מחדש את החיים המשפחתיים
עיצוב פנים
מדירה חשוכה לבית עם גינה: הדופלקס שממציא מחדש את החיים המשפחתיים
  הדירה, הממוקמת בקצה אזור השימור Tejnka ברובע Břevnov, נוצרה מאיחוד של שתי דירות
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
עיצוב פנים
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
  מתחם Peña de las Bodegas הוא חלק מקבוצת חללים שנחצבו לאורך השנים בסלע
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
עיצוב פנים
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
  הבית תוכנן סביב בקשה יוצאת דופן: לאפשר לשתי משפחות לחלוק מבנה אחד, מבלי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.