משרדי בינה טבעית ממוקמים במגדל תוצרת הארץ בתל אביב. עיצוב חלל המשרד, משקף את תרבות החברה ואת מהות המוצר שלה, שיווק של מוצרים בינלאומיים פופלוריים בהתאמה אישית לקהל היעד.

אתגר בפרויקט היה למצוא פתרון לעובדים שעוברים מחדרים פרטיים לאופן ספייס. הפתרון שניתן הוא מצב ביניים בו חלל האופן ספייס מתוכנן לפרטיות מירבית. כל שורה של שולחנות בייצור מיוחד קיבלה ארון גבוה בקצה, מחיצות בין העובדים ותקרה תלויה. יחד, האלמנטים מגדירים גבולות ברורים ומספקים מרחב אישי.
ההשראה עבור הפרויקט היא המוצר של החברה, הרעיון של משהו מאוד פופלרי המונגש בצורה אישית. רעיון זה הוביל למבט אל מוסיקת האינדי פופ, אשר נשענת על אותם עקרונות, ומשם הגיעו הגוונים והאווירה של הפרויקט.
תוכנית הפרויקט והקווים שלה הם זוויתיים וחדים ומהדהדים את הקווי הבניין הייחודי ונותנים להם דגש, כל אלמנטי הנגרות והתאורה עוצבו ויוצרו לפי קווים אלו. משלימים את החלל הן עבודות האומנות לאורך החלל- גרפיקה, מיצבים ווידאו ארט.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

רואי דויד אדריכלות
לקוח: בינה טבעית
גודל: 10,000 מ"ר
שנה: 2019
תקרות: יהודה יצוא יבוא
מחיצות ושטיחים: אינובייט
נגרות: מורדיס
תאורה: ריג'נט
שולחנות: ספייסאיט
כסאות עובד: וקסמן
ריהוט רך: פיק אפ
קבלן: א. וייס
עיצוב תאורה: צח כהן
אוצר אמנות: אוהד בנית

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
המטבח בבית המקסיקני הוא חצי בפנים וחצי בגינה
עיצוב פנים
המטבח בבית המקסיקני הוא חצי בפנים וחצי בגינה
    הפרויקט שואב השראה מהוולדן של ת'ורו, ומתרגם את רעיון המגורים הצנועים לצורה
שיפוץ בית היסטורי בורונה
עיצוב פנים
שיפוץ בית היסטורי בורונה
לבית מתווה טרפזי עם חזית הפונה צפונה הנפתחת לחצר משותפת וחזית הפונה דרומה המובילה
שטיח פרסי מוטבע על רצפת עץ
עיצוב פנים
שטיח פרסי מוטבע על רצפת עץ
האמנית הספרדייה Selva Aparicio הציגה את עבודתה "זיכרונות ילדות" כעבודת התזה לתואר שני באוניברסיטת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.