משרדי בינה טבעית ממוקמים במגדל תוצרת הארץ בתל אביב. עיצוב חלל המשרד, משקף את תרבות החברה ואת מהות המוצר שלה, שיווק של מוצרים בינלאומיים פופלוריים בהתאמה אישית לקהל היעד.

אתגר בפרויקט היה למצוא פתרון לעובדים שעוברים מחדרים פרטיים לאופן ספייס. הפתרון שניתן הוא מצב ביניים בו חלל האופן ספייס מתוכנן לפרטיות מירבית. כל שורה של שולחנות בייצור מיוחד קיבלה ארון גבוה בקצה, מחיצות בין העובדים ותקרה תלויה. יחד, האלמנטים מגדירים גבולות ברורים ומספקים מרחב אישי.
ההשראה עבור הפרויקט היא המוצר של החברה, הרעיון של משהו מאוד פופלרי המונגש בצורה אישית. רעיון זה הוביל למבט אל מוסיקת האינדי פופ, אשר נשענת על אותם עקרונות, ומשם הגיעו הגוונים והאווירה של הפרויקט.
תוכנית הפרויקט והקווים שלה הם זוויתיים וחדים ומהדהדים את הקווי הבניין הייחודי ונותנים להם דגש, כל אלמנטי הנגרות והתאורה עוצבו ויוצרו לפי קווים אלו. משלימים את החלל הן עבודות האומנות לאורך החלל- גרפיקה, מיצבים ווידאו ארט.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

רואי דויד אדריכלות
לקוח: בינה טבעית
גודל: 10,000 מ"ר
שנה: 2019
תקרות: יהודה יצוא יבוא
מחיצות ושטיחים: אינובייט
נגרות: מורדיס
תאורה: ריג'נט
שולחנות: ספייסאיט
כסאות עובד: וקסמן
ריהוט רך: פיק אפ
קבלן: א. וייס
עיצוב תאורה: צח כהן
אוצר אמנות: אוהד בנית