בני הזוג, העובדים בענף הרכב ולהם 3 בנות, רכשו מגרש בין 1.5 דונם וביקשו לבנות בו בית עם חדר לכל בת וכן למקם את חדר המסטר בכניסה. בנוסף, ביקשו שהבית "ירגיש" כמו במיאמי, מאוד טרופי ומפנק. עם הבקשות הללו יצא המעצב ליעד יוסף לדרך ובנה למשפחה את בית חלומותיהם – בית בן 600 מ"ר.

ריהוט: רשת ellita living

 

לדברי יוסף “לאחר בירור הדרישות והצרכים של המשפחה, הכנתי להם הדמיות ולהפתעתי, אלו אושרו AS IS, ממש מהסקיצה הראשונה, דבר שהוא מאוד יוצא דופן בתהליך תכנון. לבני הזוג עסק לשטיפת רכבים. כך שגם עולם הרכב היווה השראה לתכנון ועיצוב הבית”.
זהו בית ללא הרבה קירות, רובו עם ויטרינות ענק. היכן שיש קירות, אלו חופו באלומיניום שמזכיר את עולם הרכב וגם הוא נצבע בצבע מטאלי. בנוסף, בדיוק כמו מושבי הרכב, נבחרו ריפודים לריהוט בסלון ובחדר שינה שהם שילובים של עור ובד.

 

 

 

 

הבית קיבל צורה של “ר” פנימית. כאשר חווים את הבית רק כאשר נמצאים בתוכו. חלל החוץ המפנק לגמרי מרגיש כמו מיאמי (מעצב גינות חיים כהן), וכולל בריכה ענקית עם פסיפס טורקיז, ג’קוזי גלישה ופינות חמד. עוד בחצר: אלמנט של מים עם דגי נוי בכניסה לבית, בור אש ובור ישיבה, מטבח חוץ מבטון שמדבר באותה שפה של הבית, פינת טלוויזיה עם רביצה, וצמחייה טרופית בוגרת. חלל החוץ המפנק הוא חוויה בפני עצמה, אותו חווים גם השוהים מכל מקום בבית.

 

 

 

 

 

בחלל הציבורי יש אופן ספייס שעובד כיחידה אחת, כאשר הסלון ופינת האוכל מתפקדים כאלמנט פרי סטנדינג, מה שמעצים את גודלו הלא סטנדרטי של הבית. הגוונים הבולטים מונוכרומטיים בכיכובם של הבטון , שחור והאפור, כאשר אלמנטים שונים מחממים את החלל ומאזנים בין החומרים והגוונים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

סוויטת ההורים שכאמור ממוקמת בקומת הכניסה פונה לנוף והיא כל כולה ממלכה של פינוק. לסוויטה חדר ארונות מפנק וכמובן חדר רחצה. לטובת המסטר נבחרה צבעוניות בהירה, המשדרת ניקיון ויוקרה. במסטר מסך מרחף מהתקרה, על מנת לתת במה נאותה לנוף.
עוד מסביר יוסף “כמי שאוהב אמנות ומאמין בתרומה שלה לפרוייקט, מיקמתי מעל מיטת המסטר עבודת אמנות בהשראת ים, אותה הדפסנו על לוח אלומיניום, על מנת לתת המשכיות לאותה פלטת חומרים”. עבודות אמנות נוספות ניתן לראות בחלל המרכזי. העבודות של האמן אוהד צפתי, מין קערות הפוכות בגווני טורקיז ירוק וכחול בשילוב זהב, שתורמות בחמימותן לחלל הציבורי ובנוסף יוצרות אסימטריה.

 

 

 

מדרגות מרחפות מקונסטרוקציית פלדה ומדרכי עץ , לצד קירות מבטון חשוף, מובילות לקומה הפרטית, ממלכת הבנות. במבואת הקומה השנייה ממוקמת פינת משפחה מפנקת. כל האזור הציבורי בקומה העליונה גם הוא עשוי בטון חשוף בשילוב תאורה בגובה רצפה, לטובת תאורת הולכה. כאמור, כל ילדה קיבלה סוויטה משלה. גם כאן ממשיך העיצוב המינימליסטי והנקי, אולם הפעם בחדרי הרחצה שלהן נבחרו גוונים כהים שמספקים דרמה בחלל.

תכנון ועיצוב: ליעד יוסף
ריהוט: רשת ellita living
שטח: 600 מ”ר
הלקוח: זוג פלוס 3 בנות
מיקום: עיר בשרון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
עץ בונסאי המרחף באוויר
עיצוב פנים ישראלי
עץ בונסאי המרחף באוויר
       
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
עיצוב פנים ישראלי
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
ארונות הבגדים המשמימים, אלה שצבענו בגוון הקיר וקיווינו שכמעט ולא נרגיש בקיומם, הפכו בשנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
עיצוב פנים ישראלי
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
הסטודיו החדש בבניין לשימור של מעצבת הפנים צביה קזיוף: עכשווי ומגובש     הסטודיו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*