בבית הנמצא בשכונה שקטה וותיקה בנס ציונה, האתגר האדריכלי המרכזי היה לשלב את רצון הדיירים לקווים נקיים ולסגנון מודרני, יחד עם התב"ע של העיר, שמחייב גג רעפים ומתקשר לקונוטציה כפרית.

המעצבת ייצרה שבירה חדה של הרעפים, כך שהגג יהיה משופע לכיוון אחד ותיווצר חזית מינימליסטית ולבנה עם פתח שחור עבור הדלת ופתח אחד נוסף עבור חלון צר וארוך, שיכניס אור פנימה וגם 'יצביע' על השבירה של הגג. התכנית הפנימית של הבית היא תכנית של ריבוע פתוח, בעל חלל מרכזי פתוח לגמרי, כאשר צלע אחת שלו היא המטבח והיא מקבילה לפינת האוכל והסלון. הריבוע פתוח לגינה האחורית וגם לגינה הצדדית ומייצר אזור אירוח אחד גדול בפנים ובחוץ כמעט ללא הפרדה מורגשת. בין החלל המרכזי הפתוח לבין המדרגות המובילות לקומת המגורים מפרידה ספריית ברזל שחורה. הספרייה אשר מכפילה את עצמה בפינת האוכל, מאובזרת בפריטים יפים שנבחרו על-ידי בעלת הבית שהיא מעצבת תעשייתית ומכניסה חמימות המאזנת את גווני הבטון, הברזל השחור והטיח הלבן של הבית.

מיקום: כפר אהרון בנס ציונה
הלקוח: זוג עם שני ילדים
אדריכלות ועיצוב פנים: נורית בן יוסף
צילום: שי אפשטיין