משרד אדריכלים דרום אפריקאי, השלים לאחרונה בניית בית חדש בפרברי תל אביב.
בחזית הבית יש שביל אבן שמוביל לשער גדול ולכניסה למבקר, שמסתיר חלקית את הנוף של הבית. מאחורי השערים, השביל נפתח לחניון עם חניון בצד שמאל וחנית מבקרים מצד ימין.
הליכה במסדרון מן הדלת הקדמית אל החצר האחורית, חושף את פני הפטיו בחוץ.
הבית יושב על שטח מלבני של 650 מטר (200m), כך שיש גם הרבה מקום לבריכת שחייה גדולה, בחצר האחורית.
בתוך הבית, חדר המגורים חולק את החלל עם חדר האוכל והמטבח. גרם מדרגות ברונזה וקיר בטון מוביל אותך לקומה השנייה של הבית.
בקומה העליונה, חדר השינה הראשי כולל חלון הניראה כתמונה גדולה. ניתן לפתוח את דלתות הזכוכית ההזזה הממוסגרות, על מנת לספק גישה למרפסת ולאפשר לרוח הים תיכונית לזרום פנימה.

 

modern-house-design-swimming-pool-160517-950-07

modern-house-design-swimming-pool-160517-950-01

 

modern-driveway-and-entry-gate-160517-952-02

 

landscaping-backyard-swimming-pool-160517-951-05

 

modern-landscaping-backyard-pergola-gazebo-160517-951-06

 

modern-glass-front-door-and-entry-way-foyer-160517-951-04

 

brass-stairs-interior-design-160517-958-10

 

modern-open-plan-interior-kitchen-dining-room-160517-952-09

 

modern-master-bedroom-design-160517-958-11

 

modern-master-bathroom-glass-shower-surround-160517-958-12

 

modern-living-room-with-fireplace-160517-951-08

 

צילום: גרנד פיטצ'ר
ניהול פרויקט: בינום
קבלן ראשי: חג'ג'
הנדסה: מצוק מהנדסים
עיצוב נוף: ריקי שדה
עיצוב תאורה: אורלי אברון אלקבס