במגדל משרדים שנבנה בשנות ה-80, השתמשו האדריכלים בחלוקה הפנימית של החללים בכדי לחסוך במשאבים: הם פיתחו קונספט עיצובי עכשווי ופתוח, עם משחק חכם בצבעים בהירים ומשטחים לבנים.

הם תחמו אזורים בלוחות פוליאסטר צבעוניים, לכל צוות עובדים יש צבע משלו. מסדרון לבן מאזן את האזורים הצבעוניים. הוא פועלת כשדרה, מחבר בין חדרי ישיבות ומתפקד כאזור הפוגה מן האווירה הצבעונית התוססת של המשרדים.

 

ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-01 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-02 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-04 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-05 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-06 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-07 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-10 ACDF-Architecture-Realisation-Bureaux-Playster-11 ACDF-Realisation-Bureaux-Playster Playster-Headquarters-1 Playster-Headquarters-2 Playster-Headquarters-3 Playster-Headquarters-6 Playster-Headquarters-7-730x487 Playster-Headquarters-8-730x487 Playster-Headquarters-9-730x487 Playster-Headquarters-10-730x487 Playster-Headquarters-11-730x487 Playster-Headquarters-12 Playster-Headquarters-13-730x487 Playster-Headquarters-14 Playster-Headquarters-15

Playster-Headquarters-16-730x487

Playster-Headquarters-17-730x487

Playster-Headquarters-by-ACDF-Architecture-730x487

Client : Playster
Montréal, Qc
Surface : 1 670 m2
Budget : 1.22 M$
Architectes : ACDF Architecture
http://acdf.ca/en/
Photographe : Adrien Williams
Image may contain: indoor