בבניין עירוני בן מאות שנים, אחד מני רבים השוכנים בין הסמטאות המתפתלות של ארל בדרום צרפת, רק כמה דקות הליכה מהאמפיתיאטרון הרומי המונומנטלי, נמצא מלון Le Cloître. המיקום ציורי ולמבנה היסטוריה מרתקת, אבל מה שהופך אותו ליעד לביקור חובה, הוא הפנים המדהימים שלו.

המלון שופץ בהרחבה בשנת 2012 על ידי מעצבת הפנים הצרפתית ומעצבת הרהיטים India Mahdavi, שעיצבה את מלון הבוטיק בן 19 חדרי השינה, בצבעוניות נועזת, בהשראת ציורי וינסנט ואן גוך, שהתגורר במקום ורוחו שורה על העיירה ארל עד היום. כתמים של תכלת, צהוב קדמיום וכתום כרום, מהווים רקע לאוסף שובב של ריהוט וינטג', המעניקים למורשת האדריכלית הקפדנית של הבניין, נופך אמנותי. מהדאווי, ילידת אירן החיה בפאריז, מתייחסת לבניין שנבנה במאה ה -13, גם בכבוד וגם בשובבות. תקרות גבוהות, רצפות פסיפס וקטעי מבנה חשופים, מעניקים את התפאורה ההיסטורית של המלון ואילו הצבעים הנועזים על הקירות, הריפודים ובדי הווילון, מוסיפים גוון נהנתני; כך הוא השילוב בין אומנות מסורתית ועיצוב נועז, המאפיין את המזג הנלהב של ארל ואת היופי הכפרי של פרובנס.
בכניסה שולט הצבע הכחול של הקירות ואילו פינת האוכל והטרקלין הצמודים, מאופקים יותר עם קירות מסוידים, וילונות ירוקים תלויים עליהם, ספות צהובות עשירות וגאומטריה צבעונית של עבודות אמנות גדולות, בתחכום נוסטלגי.

16-22, rue du Cloître
13200 Arles
France

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

India Mahdavi

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
כנסיה נטושה בטוסקנה, הפכה לבית של אמן
עיצוב פנים
כנסיה נטושה בטוסקנה, הפכה לבית של אמן
צבעים בהירים, כמו הכחול העז של גרם המדרגות, יוצרים ניגוד מכוון עם המבנה ההיסטורי,
היכן שהרי ירושלים פוגשים חיים מודרניים
עיצוב פנים
היכן שהרי ירושלים פוגשים חיים מודרניים
את התהליך הוביל מעצב הפנים ליעד יוסף, שקיבל מהלקוחות חופש יצירתי מלא ואמון מוחלט
מה בוחרים קודם: כיור או ארון? אתם תחליטו
עיצוב פנים
מה בוחרים קודם: כיור או ארון? אתם תחליטו
זוהי אנומליה תכנונית מוכרת: ברוב המקרים, חדר הרחצה הישראלי מתוכנן בסדר פעולות הפוך. המתכנן

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.