הסטודיו x+living משנחאי, יצר בשנזן שבסין, מרחב עבודה היכול להכיל מספר רב של חברות ויחד עם זאת, לתת תחושה של אינדיווידואליות לעובדים.

העיצוב משלב אסתטיקה אמנותית ואפקטים חזותיים מפעימים, בתוך חלל בן ארבע הקומות, כמו למשל בלון ענק בחדר האוכל, ברקע קירות צבעוניים ורהיטים אוונגרדים.

 

img_1_1546426357_df8139de1789e512135ea4e6b842f8dc

img_2_1546426357_c51af7220431c796de1944bf56876e9b

img_3_1546426357_ad9711a9aa2bf98e93ca2cdc17ecaa00

img_4_1546426357_f9405b0a9a1bbde9adcb9ec6e2048769

img_5_1546426357_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

img_6_1546426357_68c80239ab1670291ef7399136e8c332

img_7_1546426357_e374741896dfd9b57a14f587448775ae

img_8_1546426357_687af89c2d547489a784764a7604ba32

img_9_1546426357_d743719a3d82eff369bc2c2aae44fd71

img_10_1546426357_3c0e315715b7f6ccaac4de20279e090f

img_11_1546426357_4eef296960e4bb40bb199a98315645d7

img_12_1546426357_1d3f6f51da53547ca43c06334871bb68
unova co-working space
shenzhen, china
area: 8800 m2
completion time: december 2018
design: x+living
chief designer: li xiang
project directors: ren lijiao, wu feng
participating designers: qian huilan, chen xue, luo ziyan, fan qi, liu ruqin, jiang xueping
photography: shao feng, zhou yuqiang, hu yijie