דירה המעוצבת במינימליזם פואטי, ממוקמת ברובע Tamsui, בחוף הצפוני של בירת טייוואן. האדריכלים Wei Yi International Design Associates, ביקשו לבטא באופן אמנותי, מרחב ייחודי הקשור לטבע ואשר יצור אווירה מדיטטיבית, שתשרה על הדיירים שלווה מהורהרת כמו בטבע.

 

 

גוונים אפורים ודומיננטיות של משטחי בטון, לוח צבעים מונוכרומטי ובכל זאת נוצר מרקם מרחבי עשיר, המועשר אף יותר על ידי האור המשתנה במהלך היום.
הדומיננטיות של הבטון מועשרת בנוכחות עדינה של חומרים משלימים כגון נחושת, ברזל, עץ ושיש. שטיח קנבוס בן מאה שנה מאוזבקיסטן התלוי על הקיר בכניסה, מוסיף כתמים של צבע, בעוד איכותו הבלויה יוצרת ניגוד לירי לחוסן שמקרינים משטחי הבטון. סיטואציה דומה מספקת שלישיית עמודי עץ ברוש פיסוליים, המתייחסים למורשת האדריכלית של טייוואן.
נברשת בורגונדית מרצועות מתכת מעוקלות מעל שולחן האוכל, נוצרה בהשראת גשר גואנדו האיקוני, גשר קשת אדום מעל נהר טמסוי, שניתן לראותו מרחוק.
שטח הדירה 270 מ"ר ובנייתה הושלמה בסוף 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מהעולם
+כתבות מומלצות
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
עיצוב פנים
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
  מול מפרץ ציידי הלווייתנים המסורתי של קאפלש (Capelas), באי סאו מיגל שבאיים האזוריים,
וילה מרווחת על מגרש לא גדול, באיראן
עיצוב פנים
וילה מרווחת על מגרש לא גדול, באיראן
  הווילה, הממוקמת ב-Kuhsar ומשתרעת על שטח של כ־400 מ"ר, תוכננה להתמודד עם דרישות
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
עיצוב פנים
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
  על מדרון תלול הפונה דרומה אל הים האגאי, תכנן Ateno Architecture Studio את

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.