דירה המעוצבת במינימליזם פואטי, ממוקמת ברובע Tamsui, בחוף הצפוני של בירת טייוואן. האדריכלים Wei Yi International Design Associates, ביקשו לבטא באופן אמנותי, מרחב ייחודי הקשור לטבע ואשר יצור אווירה מדיטטיבית, שתשרה על הדיירים שלווה מהורהרת כמו בטבע.

 

 

גוונים אפורים ודומיננטיות של משטחי בטון, לוח צבעים מונוכרומטי ובכל זאת נוצר מרקם מרחבי עשיר, המועשר אף יותר על ידי האור המשתנה במהלך היום.
הדומיננטיות של הבטון מועשרת בנוכחות עדינה של חומרים משלימים כגון נחושת, ברזל, עץ ושיש. שטיח קנבוס בן מאה שנה מאוזבקיסטן התלוי על הקיר בכניסה, מוסיף כתמים של צבע, בעוד איכותו הבלויה יוצרת ניגוד לירי לחוסן שמקרינים משטחי הבטון. סיטואציה דומה מספקת שלישיית עמודי עץ ברוש פיסוליים, המתייחסים למורשת האדריכלית של טייוואן.
נברשת בורגונדית מרצועות מתכת מעוקלות מעל שולחן האוכל, נוצרה בהשראת גשר גואנדו האיקוני, גשר קשת אדום מעל נהר טמסוי, שניתן לראותו מרחוק.
שטח הדירה 270 מ"ר ובנייתה הושלמה בסוף 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מהעולם
+כתבות מומלצות
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
עיצוב פנים
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
  הבית הצף, בשם Vuurland ומוכר גם כ־thisonefloats, נולד מתוך ספינת משא בלגית משנות
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
עיצוב פנים
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
  הזוג, שהכיר במהלך לימודיהם בלידס, חלק אהבה משותפת לטיולים והרפתקאות. לאחר חמש שנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
עיצוב פנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
  “המקדש הלבן” מציב אלטרנטיבה למסורת היפנית, המתמקדת לרוב בשושלת האבהית, ובוחר להאיר דווקא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.