דירה המעוצבת במינימליזם פואטי, ממוקמת ברובע Tamsui, בחוף הצפוני של בירת טייוואן. האדריכלים Wei Yi International Design Associates, ביקשו לבטא באופן אמנותי, מרחב ייחודי הקשור לטבע ואשר יצור אווירה מדיטטיבית, שתשרה על הדיירים שלווה מהורהרת כמו בטבע.

 

 

גוונים אפורים ודומיננטיות של משטחי בטון, לוח צבעים מונוכרומטי ובכל זאת נוצר מרקם מרחבי עשיר, המועשר אף יותר על ידי האור המשתנה במהלך היום.
הדומיננטיות של הבטון מועשרת בנוכחות עדינה של חומרים משלימים כגון נחושת, ברזל, עץ ושיש. שטיח קנבוס בן מאה שנה מאוזבקיסטן התלוי על הקיר בכניסה, מוסיף כתמים של צבע, בעוד איכותו הבלויה יוצרת ניגוד לירי לחוסן שמקרינים משטחי הבטון. סיטואציה דומה מספקת שלישיית עמודי עץ ברוש פיסוליים, המתייחסים למורשת האדריכלית של טייוואן.
נברשת בורגונדית מרצועות מתכת מעוקלות מעל שולחן האוכל, נוצרה בהשראת גשר גואנדו האיקוני, גשר קשת אדום מעל נהר טמסוי, שניתן לראותו מרחוק.
שטח הדירה 270 מ"ר ובנייתה הושלמה בסוף 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מהעולם
+כתבות מומלצות
אדריכל הנוף הספרדי Fernando Caruncho הלך לעולמו בגיל 68
עיצוב פנים
אדריכל הנוף הספרדי Fernando Caruncho הלך לעולמו בגיל 68
  אדריכל הנוף הספרדי Fernando Caruncho, מהשמות הבולטים בעולם בתכנון גנים, הלך לעולמו בגיל
החייט היהודי שהלביש את אלביס פרסלי, דולי פרטון, הביטלס ואלטון ג'ון
עיצוב פנים
החייט היהודי שהלביש את אלביס פרסלי, דולי פרטון, הביטלס ואלטון ג'ון
  ייתכן שהשם Nudie Cohn אינו מוכר לרובכם, אבל את הבגדים שלו, כמעט בוודאות,
המלון בבאלי שנבנה לפי הפילוסופיה של הרמוניה בין האדם, הטבע והרוח
עיצוב פנים
המלון בבאלי שנבנה לפי הפילוסופיה של הרמוניה בין האדם, הטבע והרוח
  קטגוריית מלונות העיצוב בבאלי כבר נדמה שמיצתה את עצמה: ראטן, עץ טבעי ובריכה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.