דירה המעוצבת במינימליזם פואטי, ממוקמת ברובע Tamsui, בחוף הצפוני של בירת טייוואן. האדריכלים Wei Yi International Design Associates, ביקשו לבטא באופן אמנותי, מרחב ייחודי הקשור לטבע ואשר יצור אווירה מדיטטיבית, שתשרה על הדיירים שלווה מהורהרת כמו בטבע.

 

 

גוונים אפורים ודומיננטיות של משטחי בטון, לוח צבעים מונוכרומטי ובכל זאת נוצר מרקם מרחבי עשיר, המועשר אף יותר על ידי האור המשתנה במהלך היום.
הדומיננטיות של הבטון מועשרת בנוכחות עדינה של חומרים משלימים כגון נחושת, ברזל, עץ ושיש. שטיח קנבוס בן מאה שנה מאוזבקיסטן התלוי על הקיר בכניסה, מוסיף כתמים של צבע, בעוד איכותו הבלויה יוצרת ניגוד לירי לחוסן שמקרינים משטחי הבטון. סיטואציה דומה מספקת שלישיית עמודי עץ ברוש פיסוליים, המתייחסים למורשת האדריכלית של טייוואן.
נברשת בורגונדית מרצועות מתכת מעוקלות מעל שולחן האוכל, נוצרה בהשראת גשר גואנדו האיקוני, גשר קשת אדום מעל נהר טמסוי, שניתן לראותו מרחוק.
שטח הדירה 270 מ"ר ובנייתה הושלמה בסוף 2018.