משרד "הלל אדריכלות", בראשות מעצבת הפנים הדס רוט והאדריכלית שירה מוסקל, מונה 12 נשים וחוגג בימים אלה יומולדת עשרים. המשרד, שהתחיל משתי נשים, גדל והמעצבות הצטרפו דרך "חברה מביאה חברה".

 

 

 

המשרד מתמחה באדריכלות ועיצוב של פרויקטי מגורים ומשרדים. כבר במעבר הציבורי בולטת חזית המשרד שמזכירה חלון ראווה פריזאי יותר ממשרד מודרני. ההפתעות ממשיכות כשנכנסים פנימה ומגיעים ללב שלו, לאיפה שהדברים מתרחשים, לחדר ישיבות ופגישות. לדברי מוסקל “בדיוק כמו שאנו נכנסים לבית וישר פוגשים את הסלון. כך בחרנו לעצב את המשרד שלנו. זהו לא משרד סטנדרטי עם מבואה, מזכירה או דלפק, בחרנו ליצור משהו פחות פורמאלי ויותר זורם, שגם בא לידי ביטוי ברבדים נוספים במשרד. המשרד תוכנן כך שקיים קשר עין בין החללים, במקום דלתות יש מחיצות זכוכית שגם תורמים לתחושת האווריריות בחלל”.

 

 

 

למשרד החדש ברעננה, הן עברו מכפר מל”ל, שם הגדירו את המשרד כמעין בית קטן בכפר. המשרד היה בתוך משק, וסביבו מגוון עסקים. לטובת מיזם נדל”ני פינו משם את כל העסקים, והן היו הראשונות להתפנות. “חישבנו דרך מחדש. האם לחפש מקום עם אווירה כפרית, או דווקא ללכת על משרד עירוני, נוח ונגיש. בחרנו כאמור באופציה השנייה, אבל שילבנו את המשרד האורבני עם נגיעות חמימות של כפר, הרבה אותנטיות וחום, בדיוק כמו הפרוייקטים שלנו” מסבירה המעצבת הדס רוט.

 

 

 

בפאן העיצובי, קיבלנו מעטפת בבניין משרדים חדש ברעננה. החלל מאתגר בן 90 מ”ר, מלבני וארוך. ויתרנו על דלפק כניסה. היה לנו חשוב ליצור אנרגיה טובה ועוצמתית ברגע שנכנסים למשרד. החלטנו שהכניסה אכן תשמש כחדר פגישות וישיבות ומשם ממשיכים הלאה לאופן ספייס לטובת העבודה השוטפת. בכניסה, חלון המתפרס על הקיר כולו וממולו מראה, שתפקידה להגדיל את החלל. מאחורי המראה מסתתרים שפע מקומות אחסון.

 

 

 

מימין לכניסה חדר פגישות קטן נוסף, שמשרת בעיקר את שירה והדס. כשממשיכים פנימה ממוקמת עמדה של מנהלת המשרד ומטבחון, ומשם מגיעים לסטודיו אופן ספייס גדול, ובו ממוקמות 10 עמדות עבודה. בקצהו ארון קיר גדול ובו שפע של חומרים לטובת עבודה שוטפת מול לקוחות המשרד. באמצע ממוקם אי לטובת ארוחות, שיחות, פגישות אפורמליות וכו.

 

 

 

הקונספט העיצובי היה לייצר משרד חם וביתי ובכל זאת כזה שירגיש משרד. המשרד כולל שפע חומרים, ערבוב של חום וקור, בתוך כך ברזל, בריקים, חמרה, פרקט, אבן. המשרד מרוצף אבן אפורה כהה, מין תחושה שמחזירה אותנו לרחובות אירופאיים. האבן המיוחדת מוקמה בחלל הכניסה. בחללים הפנימיים הריצוף עבר לפרקט. שילוב של ניגודים בין הכהה לעץ, בין הכהה למינימליסטי ובתוך זה שפע של אקססוריס. משרד שמאזן בין נקיון עיצובי, ניגודיות, דרמה ומעל לכל נשמה .
לסיכום, מסבירות הדס ושירה “התהליך היה מהיר להפתעתנו. אנחנו יודעות להחליט במהירות רבה. זהו הקסם של ההתאמה שקיים מזה 20 שנה. התאמה באמת נדירה. ברמת הקונספט וההחלטות הגדולות זה “נסגר” בתוך דקות בודדות. כשזה זה – זה זה”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הקיר העיוור הפך לקונספט העיצובי של הבית
עיצוב פנים ישראלי
הקיר העיוור הפך לקונספט העיצובי של הבית
בני הזוג רכשו את הקרקע. כאמור, השטח מאוד צר והם פיקפקו ביכולת אפשרות של
בית הספר הקדם-יסודי KLE Sanskruti, Nipani / Shreyas Patil Architects
עיצוב פנים ישראלי
בית הספר הקדם-יסודי KLE Sanskruti, Nipani / Shreyas Patil Architects
הכיתות מוארות באור השמש החולף, מטיל צללים למרחבי הלמידה. כל קומה מארחת שלוש כיתות,
חנות התכשיטים Fortune Farm Store מטרקוטה, באחמדאבאד / של museLAB 
עיצוב פנים ישראלי
חנות התכשיטים Fortune Farm Store מטרקוטה, באחמדאבאד / של museLAB 
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*