האדריכל המנוח Bruno Sacchi היה אחד האדריכלים האיטלקיים האגדיים, שבנה פרויקטים נהדרים רבים בשיתוף פעולה עם Giovanni Michelucci, שהוא גם אחד האדריכלים הידועים ביותר בתרבות האיטלקית. הוא תכנן את Marino Marini Museum בכנסיית San Pancrazio בפירנצה, את Palazzo del Tau in Pistoia - במקור מנזר, ששוחזר על ידיו. הוא התמחה בפרויקטים של שימור, תוך מחויבות וכבוד שרחש לשורשיו האיטלקיים. הוא חיפש בית מגורים למשפחתו וזה הוביל אותם למגדל מימי הביניים בפירנצה.

בת הזוג Jane Sacchi הוקסמה מהמגדל מהמאה השתים עשרה, שנבנה במקור כמגדל שמירה על הגבעות המרהיבות של פירנצה. "המגדל והחצרות היו במצב של ריקבון מוחלט ושימשו למטרות חקלאיות, לאכלוס בקר ותרנגולות. נשבינו בקסם וקנינו את הנכס בשנת 1976", היא מספרת "הנכס נבנה במקור כמגדל שמירה, 10 ק"מ מפירנצה, בדרך הצליינים לרומא, באותו זמן שהנרי השלישי בנה מחדש את מנזר וסטמינסטר. זה היה במקור מגדל של כנראה חמש-שש קומות, עם חצר מבוצרת עם קורות וחריצי ירי. קומת הקרקע של המגדל, כיום חדר האוכל שלנו, מעוטרת בציורי קיר נדירים המתוארכים לפני שנת 1345, כאשר המוות השחור הכריע את אירופה. ציורי הקיר באולם הנשפים, כיום חדר השינה הראשי שלנו, נושאים את סמל משפחת פרוזי, בנקאים של הנרי השלישי ובהמשך להנרי השמיני".
הפרויקט היה חדשני והקדים את זמנו בפתרונותיו לבעיות הטכניות לבנייה. זה לקח שלוש שנים להפוך אותו לבית מגורים יוצא דופן, שבמהלכן ברונו הסתובב לעתים קרובות עם פטיש ואזמל ללטש טיח מהקירות כדי לחשוף את ציורי הקיר. הוא יצר חללי פנים עכשוויים שהצליחו לעמוד יפה ואף לשפר את התפאורה העתיקה. הוא השתמש בטרוורטין לבן לצד צפחה שחורה לרצפות והתעקש להשתמש בחומרים בסיסיים בכל רחבי הבית, כמו עץ ​​ופלדה "אמת חזותית, שום דבר לא מזויף," הוא היה אומר "אתה לא יכול להחזיר מגדל מימי הביניים למצבו המקורי – תקבל רק אבן. אז תהיה כנה עם מה שאתה מוסיף."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
וילה בעבודת-יד משקיפה לאוקיינוס המקסיקני
עיצוב פנים
וילה בעבודת-יד משקיפה לאוקיינוס המקסיקני
גבוה מעל האוקיינוס ​​השקט המקסיקני, הבית נראה כאילו הוא מרחף בין צמרות העצים, טרסותיו
האיש שהפך את ביתו ליצירת אמנות וקתדרלה של חלומות
עיצוב פנים
האיש שהפך את ביתו ליצירת אמנות וקתדרלה של חלומות
  כשהוריו נפטרו, הוא אסף את בגדיהם וחפציהם והפך אותם לפסלים "זו הייתה דרך
שני אחים בנו בעבודת יד בית הארחה מהאגדות, בהרי ריקשק
עיצוב פנים
שני אחים בנו בעבודת יד בית הארחה מהאגדות, בהרי ריקשק
  באותה תקופה, רגהב סיים את לימודיו במכללת צ'אנדיגאר לאדריכלות ועבד במשך שלוש שנים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.