הפרויקט הזה של Li Wenqiang מסטודיו PIG DESIGN, הוא סוג של מוזיאון אמנות שובב וחלל תצוגה בהאנגז'ו, סין, עם רהיטי קבוצת ממפיס כמוצגים העיקריים. כך שהעיצוב בסגנון אנטי-רציונלי ייחודי, ברוח קבוצת ממפיס, קולקטיב עיצוב ואדריכלות איטלקי משנות ה-80.

הפרויקט מכונה !Ya Space. פירוש המילה Ya בסינית, היא צוק וההתייחסות אליו באה בחזית הבנויה מגיליונות נירוסטה גליים, המאופיינים באפקטים חזותיים מוזרים.
המקום מעביר חוויות חושיות בלתי צפויות שמשדרים רהיטי ממפיס. הכניסה מודגשת באמצעות סימן קריאה גדול, המנחה את המבקרים לחקור את חלל הפנים. כל האלמנטים הוויזואליים מהווים "אינדקס" של המרחב המוזר והלא סדיר. החלל הפנימי מורכב משתי קומות. הראשון מתמקד במתן חוויות לא שגרתיות, הפקת קצב מרחבי באמצעות שילובים ייחודיים של צורות גיאומטריות. המבואה כוללת מדרגות לא סדירות מרוצפות באבן שחורה, פתח דלת המביא תחושת סדר המעשירה את החוויה וסצנה דמוית משחק השוברת מחסומים חזותיים. אינספור נקודות חזותיות נוצרות על ידי שילוב של מבנים בצורות שונות. כל החלל בקומה השנייה משמש לתערוכה. המשטחים הפנימיים כוללים מסכים גיאומטריים ניתנים להזזה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
משנות ה 80 להיום: בית עכשווי, חם ומדוייק
עיצוב פנים
משנות ה 80 להיום: בית עכשווי, חם ומדוייק
קומת הכניסה תוכננה כחלל פתוח ורחב ידיים, שבו הסלון, המטבח ופינת האוכל מתקיימים יחד
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הניאגרה
עיצוב פנים
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הניאגרה
רוברטסון, שקרא לעצמו הנביא ישעיהו, בילה שנים בציור צורות מורכבות עם סמלים, כולל כוכבים,
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
עיצוב פנים
פנטהאוז מודרני המשקיף על קזבלנקה
  בפנים, האווירה רגועה וזוהרת, מועצמת על ידי ריצוף עץ מלא צבוע לבן שלוכד

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.