הפרויקט הזה של Li Wenqiang מסטודיו PIG DESIGN, הוא סוג של מוזיאון אמנות שובב וחלל תצוגה בהאנגז'ו, סין, עם רהיטי קבוצת ממפיס כמוצגים העיקריים. כך שהעיצוב בסגנון אנטי-רציונלי ייחודי, ברוח קבוצת ממפיס, קולקטיב עיצוב ואדריכלות איטלקי משנות ה-80.

הפרויקט מכונה !Ya Space. פירוש המילה Ya בסינית, היא צוק וההתייחסות אליו באה בחזית הבנויה מגיליונות נירוסטה גליים, המאופיינים באפקטים חזותיים מוזרים.
המקום מעביר חוויות חושיות בלתי צפויות שמשדרים רהיטי ממפיס. הכניסה מודגשת באמצעות סימן קריאה גדול, המנחה את המבקרים לחקור את חלל הפנים. כל האלמנטים הוויזואליים מהווים "אינדקס" של המרחב המוזר והלא סדיר. החלל הפנימי מורכב משתי קומות. הראשון מתמקד במתן חוויות לא שגרתיות, הפקת קצב מרחבי באמצעות שילובים ייחודיים של צורות גיאומטריות. המבואה כוללת מדרגות לא סדירות מרוצפות באבן שחורה, פתח דלת המביא תחושת סדר המעשירה את החוויה וסצנה דמוית משחק השוברת מחסומים חזותיים. אינספור נקודות חזותיות נוצרות על ידי שילוב של מבנים בצורות שונות. כל החלל בקומה השנייה משמש לתערוכה. המשטחים הפנימיים כוללים מסכים גיאומטריים ניתנים להזזה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
עיצוב פנים
אולם קונצרטים בנוי בתוך סלעים בעמק
האולם אינו בנוי מערימות סלע, ​​אלא משכבות של סוג בטון ייחודי, משולב עם אגרגט
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
עיצוב פנים
האדריכלים שמתכננים בתים צבעוניים ושמחים לחסרי בית
השכונה בצפון הוליווד מונה 103 בתים קטנים בגודל 6.5 מ"ר, המסוגלים לאכלס עד 200
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
עיצוב פנים
120 אלף ש"ח ויש לכם וילה עם לגונה פרטית, שאפשר לשחות בה
הלגונה המלאכותית, באורך 30 מטרים וברוחב תשעה מטרים, מסוננת באופן אורגני ומוקפת בצמחייה כדי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.