הפרויקט הזה של Li Wenqiang מסטודיו PIG DESIGN, הוא סוג של מוזיאון אמנות שובב וחלל תצוגה בהאנגז'ו, סין, עם רהיטי קבוצת ממפיס כמוצגים העיקריים. כך שהעיצוב בסגנון אנטי-רציונלי ייחודי, ברוח קבוצת ממפיס, קולקטיב עיצוב ואדריכלות איטלקי משנות ה-80.

הפרויקט מכונה !Ya Space. פירוש המילה Ya בסינית, היא צוק וההתייחסות אליו באה בחזית הבנויה מגיליונות נירוסטה גליים, המאופיינים באפקטים חזותיים מוזרים.
המקום מעביר חוויות חושיות בלתי צפויות שמשדרים רהיטי ממפיס. הכניסה מודגשת באמצעות סימן קריאה גדול, המנחה את המבקרים לחקור את חלל הפנים. כל האלמנטים הוויזואליים מהווים "אינדקס" של המרחב המוזר והלא סדיר. החלל הפנימי מורכב משתי קומות. הראשון מתמקד במתן חוויות לא שגרתיות, הפקת קצב מרחבי באמצעות שילובים ייחודיים של צורות גיאומטריות. המבואה כוללת מדרגות לא סדירות מרוצפות באבן שחורה, פתח דלת המביא תחושת סדר המעשירה את החוויה וסצנה דמוית משחק השוברת מחסומים חזותיים. אינספור נקודות חזותיות נוצרות על ידי שילוב של מבנים בצורות שונות. כל החלל בקומה השנייה משמש לתערוכה. המשטחים הפנימיים כוללים מסכים גיאומטריים ניתנים להזזה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
שימוש מחודש במבני תעשייה בחיפה / אדריכלית ד"ר עינת קליש רותם
עיצוב פנים
שימוש מחודש במבני תעשייה בחיפה / אדריכלית ד"ר עינת קליש רותם
בתמונה: בין שתי האסטרטגיות של ההתמודדות עם בניינים ומרקמים ישנים – שימור או הריסה
חלום עירוני עם תחושת קרקע: פנטהאוז ביבנה שמרגיש כמו בית פרטי
עיצוב פנים
חלום עירוני עם תחושת קרקע: פנטהאוז ביבנה שמרגיש כמו בית פרטי
  אחד האתגרים המרכזיים בפרויקט היה לוח הזמנים הצפוף במיוחד – כל שלב התכנון
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
עיצוב פנים
האיש שהפך מערה בת 700 שנה לבית חלומות – וההשראה לעולמו של טולקין
    הסיפור מתחיל דווקא ממשבר. בשנת 2007 אובחן אנג'לו עם Multiple Sclerosis, מחלה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.