הפרויקט הזה של Li Wenqiang מסטודיו PIG DESIGN, הוא סוג של מוזיאון אמנות שובב וחלל תצוגה בהאנגז'ו, סין, עם רהיטי קבוצת ממפיס כמוצגים העיקריים. כך שהעיצוב בסגנון אנטי-רציונלי ייחודי, ברוח קבוצת ממפיס, קולקטיב עיצוב ואדריכלות איטלקי משנות ה-80.

הפרויקט מכונה !Ya Space. פירוש המילה Ya בסינית, היא צוק וההתייחסות אליו באה בחזית הבנויה מגיליונות נירוסטה גליים, המאופיינים באפקטים חזותיים מוזרים.
המקום מעביר חוויות חושיות בלתי צפויות שמשדרים רהיטי ממפיס. הכניסה מודגשת באמצעות סימן קריאה גדול, המנחה את המבקרים לחקור את חלל הפנים. כל האלמנטים הוויזואליים מהווים "אינדקס" של המרחב המוזר והלא סדיר. החלל הפנימי מורכב משתי קומות. הראשון מתמקד במתן חוויות לא שגרתיות, הפקת קצב מרחבי באמצעות שילובים ייחודיים של צורות גיאומטריות. המבואה כוללת מדרגות לא סדירות מרוצפות באבן שחורה, פתח דלת המביא תחושת סדר המעשירה את החוויה וסצנה דמוית משחק השוברת מחסומים חזותיים. אינספור נקודות חזותיות נוצרות על ידי שילוב של מבנים בצורות שונות. כל החלל בקומה השנייה משמש לתערוכה. המשטחים הפנימיים כוללים מסכים גיאומטריים ניתנים להזזה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
עיצוב פנים
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
  הבית, שתוכנן על ידי האדריכל היפני Tadao Ando, ניצב על רצועת קרקע צרה
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
עיצוב פנים
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
  הפרויקט החל כמעט ללא תקציב, תוך הסתמכות על תרומות, מימון המונים, חומרים שנתרמו
אדריכלות שנולדה מתוך מדרון ההר באינדונזיה
עיצוב פנים
אדריכלות שנולדה מתוך מדרון ההר באינדונזיה
  תכנון הבית מבוסס על סדרת חללים עגולים המאכלסים את האזורים המשותפים – סלון,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.