הקונצפט העיצובי למלון Colonial Resort, מלון פנאי, ספא ועסקים, על רצועת החוף של חדרה, הוא לשדר "מקום וזמן אחר" לאורחים, מהכניסה למלון חלל הלובי ודרך אזור הקבלה.

חלל הלובי מחולק לאזורים: קבלה, לאונג׳, חנות נוחות ובית קפה. קירות הלובי חופו בפרופילים דקורטיביים, אשר נצבעו בצבע לבן בוהק בגמר משי. הקירות עצמם נצבעו בגוון זהוב שמנת, כך גם גוון הריצוף, יחד הם מדמים את חול הים. הדפסי אריחי הריצוף, מכוונים את האורחים לכיוון אזור הקבלה, ובמקביל מגדירים את חלוקת האזורים ואת התנועה בחלל. דלפק הקבלה (7.5 מ׳ אורך) והפרגוד שמאחוריו נבנו באינדונזיה על ידי נגרים מקומיים וזאת כדי לשמור על חזות אותנטית של מלון ריזורט.
קומת חדר האוכל מחולקת לשני אזורים, אזור ישבה פנים ואזור ישיבה חוץ. גם בקומה זאת הקונספט העיצובי של Colonial Resort מלווה בבחירת חומרי הגמר, הנגרות, התאורה והריהוט, הנוף המושלם מאפשר גם הוא את החוויה שהזמן כאילו גם כן נעצר מלכת.

תכנון ועיצוב פנים: עמנואל שטרן אדריכלות ועיצוב פנים
תכנון ועיצוב: עמנואל שטרן אדריכלות ועיצוב פנים
ניהול ופיקוח: יהונתן גלעד ניהול ופיקוח
קבלן: ד.ב.ש טבורינסקי בע״מ
צילום: אסף פינצ'וק

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
עיצוב פנים
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
  House WI, שתוכנן על ידי Wespi de Meuron Romeo, ממוקם ב־Ascona שבשווייץ ומבוסס
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
עיצוב פנים
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
  בלב Landskrona שבשוודיה, בין מבנים ותיקים ובמגרש שהיה ריק מאז אמצע המאה הקודמת,
הקסם השקט של בית האבן בג'ירונה
עיצוב פנים
הקסם השקט של בית האבן בג'ירונה
  הבית חולק קיר עם בית חווה גדול יותר, והשניים היו בעבר מבנה אחד.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.