הקונצפט העיצובי למלון Colonial Resort, מלון פנאי, ספא ועסקים, על רצועת החוף של חדרה, הוא לשדר "מקום וזמן אחר" לאורחים, מהכניסה למלון חלל הלובי ודרך אזור הקבלה.

חלל הלובי מחולק לאזורים: קבלה, לאונג׳, חנות נוחות ובית קפה. קירות הלובי חופו בפרופילים דקורטיביים, אשר נצבעו בצבע לבן בוהק בגמר משי. הקירות עצמם נצבעו בגוון זהוב שמנת, כך גם גוון הריצוף, יחד הם מדמים את חול הים. הדפסי אריחי הריצוף, מכוונים את האורחים לכיוון אזור הקבלה, ובמקביל מגדירים את חלוקת האזורים ואת התנועה בחלל. דלפק הקבלה (7.5 מ׳ אורך) והפרגוד שמאחוריו נבנו באינדונזיה על ידי נגרים מקומיים וזאת כדי לשמור על חזות אותנטית של מלון ריזורט.
קומת חדר האוכל מחולקת לשני אזורים, אזור ישבה פנים ואזור ישיבה חוץ. גם בקומה זאת הקונספט העיצובי של Colonial Resort מלווה בבחירת חומרי הגמר, הנגרות, התאורה והריהוט, הנוף המושלם מאפשר גם הוא את החוויה שהזמן כאילו גם כן נעצר מלכת.

תכנון ועיצוב פנים: עמנואל שטרן אדריכלות ועיצוב פנים
תכנון ועיצוב: עמנואל שטרן אדריכלות ועיצוב פנים
ניהול ופיקוח: יהונתן גלעד ניהול ופיקוח
קבלן: ד.ב.ש טבורינסקי בע״מ
צילום: אסף פינצ'וק

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית, מלון או דירה? הפרויקט במקסיקו שמציע דרך חדשה לחיות יחד
עיצוב פנים
בית, מלון או דירה? הפרויקט במקסיקו שמציע דרך חדשה לחיות יחד
  איך מתכננים מקום שבו אפשר לחיות כמו בבית, לנפוש כמו במלון ולשנות את
בית מגורים אדום וקומפקטי הופך את המדרגות למרכז החיים
עיצוב פנים
בית מגורים אדום וקומפקטי הופך את המדרגות למרכז החיים
  Stack By Step Red Zone Boarding House, הממוקם ב־Bogor, West Java, Indonesia, נולד
הבית שפורח בלב סיאול
עיצוב פנים
הבית שפורח בלב סיאול
  שמו של הבית, Hwa Hun, פירושו בקוריאנית "בית פורח" – רעיון שהפך לעיקרון

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.