מסעדה ובר חדשים BAR ITALIA נפתחו בימים אלה, מתחת למלון ווסט לגון, פולג נתניה, בעיצוב ירון טל.

 

"העיצוב נע בין שני עולמות – המהודק הקלאסי והמחוספס והפאנקי", מתאר את המקום המעצב ירון טל "זהו סיפור אלגנטי, מתוקתק ובערב הוא מחוספס, חצוף, שרמנטי ורומנטי. יצרנו מספר חוויות ישיבה מעוצבות ונוחות במרחב המסעדה, במרכזה ניצב בר משקאות היקפי ומעליו ניצבת עמדת פציולו מוגבהת מעל כולם (בהשראת עמדת DJ), עם תנור מחופה ברזל חלוד כנקודת פוקוס מרכזית".

עיצוב: ירון טל. מעצבת אחראית: עדי גפני
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין, נתן ורשבסקי
קבלן מבצע: איתן לרום
תכנון מטבחים: ג'קי דבח (קינג ג'קסון)
מיתוג: אלון דרעי, studio roof
סטיילינג: עדי שגיא עמר
תכנון תאורה: אריאל סלע
נגרות ומסגרות: נגריית "נקסט דור"
חומרי גמר: דור וצורי
בריקים: בריקים
סאונד: כהנא
שילוט: אורניאון
ריהוט: פנטהאוז רהיטים, יונייטד סיטס
צילום אדריכלי: יואב גורין
צילום אווירה: אנטולי מיכאלו
אדריכל המבנה: רני זיס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בושם ים תיכוני: בית חווה ישן במינורקה מתעורר לחיים
עיצוב פנים
בושם ים תיכוני: בית חווה ישן במינורקה מתעורר לחיים
  שוכן בין מטעי זיתים, על השטח הסלעי של מנורקה הכפרית, ריח הים מרחוק
פשטות כפרית עם עידון מודרני: הוילה באיביזה
עיצוב פנים
פשטות כפרית עם עידון מודרני: הוילה באיביזה
סלון הבית מציג שילוב ניאו-ורנקולרי של אלמנטים כפריים ומודרניים, עם רצפות טרקוטה, קירות מסוידים
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
עיצוב פנים
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
בתגובה, יוזמות עממיות צצו כצורה של הגדרה עצמית. כזה הוא בית הארחה מרובה חדרים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.