מסעדה ובר חדשים BAR ITALIA נפתחו בימים אלה, מתחת למלון ווסט לגון, פולג נתניה, בעיצוב ירון טל.

 

"העיצוב נע בין שני עולמות – המהודק הקלאסי והמחוספס והפאנקי", מתאר את המקום המעצב ירון טל "זהו סיפור אלגנטי, מתוקתק ובערב הוא מחוספס, חצוף, שרמנטי ורומנטי. יצרנו מספר חוויות ישיבה מעוצבות ונוחות במרחב המסעדה, במרכזה ניצב בר משקאות היקפי ומעליו ניצבת עמדת פציולו מוגבהת מעל כולם (בהשראת עמדת DJ), עם תנור מחופה ברזל חלוד כנקודת פוקוס מרכזית".

עיצוב: ירון טל. מעצבת אחראית: עדי גפני
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין, נתן ורשבסקי
קבלן מבצע: איתן לרום
תכנון מטבחים: ג'קי דבח (קינג ג'קסון)
מיתוג: אלון דרעי, studio roof
סטיילינג: עדי שגיא עמר
תכנון תאורה: אריאל סלע
נגרות ומסגרות: נגריית "נקסט דור"
חומרי גמר: דור וצורי
בריקים: בריקים
סאונד: כהנא
שילוט: אורניאון
ריהוט: פנטהאוז רהיטים, יונייטד סיטס
צילום אדריכלי: יואב גורין
צילום אווירה: אנטולי מיכאלו
אדריכל המבנה: רני זיס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
כשהבית עוטף אותנו בשלווה ובבטחון
עיצוב פנים
כשהבית עוטף אותנו בשלווה ובבטחון
  את המשימה הובילו האדריכליות אנוק רון ושירה דרומי, ממשרד בזלת אדריכלים, שלקחו את
בית מודולרי טרומי, אבל מעוצב ומשתלב בטבע
עיצוב פנים
בית מודולרי טרומי, אבל מעוצב ומשתלב בטבע
  העיצוב שלו בנוי כאינטראקציה בין צורות, נפחים וצבעים ולמרות שבתים טרומים לרוב מקנים
בית קפה קטן אבל עם חוויה חושית, במשהד, איראן
עיצוב פנים
בית קפה קטן אבל עם חוויה חושית, במשהד, איראן
  בהשראת שם המקום, שמשמעותו "פנינה בשמיים", קונספט העיצוב שואב מהאור המתחלף בקוטב הצפוני

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.