מסעדה ובר חדשים BAR ITALIA נפתחו בימים אלה, מתחת למלון ווסט לגון, פולג נתניה, בעיצוב ירון טל.

 

“העיצוב נע בין שני עולמות – המהודק הקלאסי והמחוספס והפאנקי”, מתאר את המקום המעצב ירון טל “זהו סיפור אלגנטי, מתוקתק ובערב הוא מחוספס, חצוף, שרמנטי ורומנטי. יצרנו מספר חוויות ישיבה מעוצבות ונוחות במרחב המסעדה, במרכזה ניצב בר משקאות היקפי ומעליו ניצבת עמדת פציולו מוגבהת מעל כולם (בהשראת עמדת DJ), עם תנור מחופה ברזל חלוד כנקודת פוקוס מרכזית”.

עיצוב: ירון טל. מעצבת אחראית: עדי גפני
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין, נתן ורשבסקי
קבלן מבצע: איתן לרום
תכנון מטבחים: ג’קי דבח (קינג ג’קסון)
מיתוג: אלון דרעי, studio roof
סטיילינג: עדי שגיא עמר
תכנון תאורה: אריאל סלע
נגרות ומסגרות: נגריית “נקסט דור”
חומרי גמר: דור וצורי
בריקים: בריקים
סאונד: כהנא
שילוט: אורניאון
ריהוט: פנטהאוז רהיטים, יונייטד סיטס
צילום אדריכלי: יואב גורין
צילום אווירה: אנטולי מיכאלו
אדריכל המבנה: רני זיס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
עצמאות 76: אלו הם המאפיינים הבולטים בבית הישראלי העכשווי
עיצוב פנים
עצמאות 76: אלו הם המאפיינים הבולטים בבית הישראלי העכשווי
  בבתים שלנו בהם אנו משוועים בראש ובראשונה לייצר מעטפת מכילה ומזמינה לבני המשפחה
האחוזה המפוארת Samode Haveli, הודו
עיצוב פנים
האחוזה המפוארת Samode Haveli, הודו
מקור המילה “haveli” בערבית והיא מתייחסת לאחוזה בעלת משמעות היסטורית וארכיטקטונית בהודו. זוהי יצירה
משפחה מיד מרדכי חוזרת לביתה החדש שננטש / מורן דויטש רוזנברג
עיצוב פנים
משפחה מיד מרדכי חוזרת לביתה החדש שננטש / מורן דויטש רוזנברג
  דבר המתכננת: הבית בן שתי הקומות, בשטח של כ-160 מ”ר. בקומת הקרקע מיקמתי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*