גן זיתים בן מאות שנים, נופים מרהיבים של החוף האדריאטי, דונם וחצי של אדמה שנפרשת אל האופק - כך נראה הבית הכפרי Masseria Belvedere, שתכננו האדריכלים Nicolò Lewanski and Federica Russo השותפים במשרד האדריכלות הלונדוני  Valari. הנכס ב-Puglia, לא היה במקור הרבה יותר מאשר חורבת אבן ששרידיה נותרו על סלע. 

הפנים הדו-מפלסיים חולקו ל-8 חדרי שינה זוגיים. קומת הקרקע הפכה לממלכה דו-מפלסית שעוצבה במדרון הסלע המקיף – והמכילה את המטבח, חדר האוכל והסלון, כמו גם את חדר היוגה וחדר המשחקים.
הכל נעשה בהרמוניה בין אמא טבע לסביבה הבנויה. כאן האדריכלות לא רק מתחשבת בטבע אלא עוסקת בו באופן אינטימי כמרכיב מרכזי בעיצוב.

Photography by Lorenzo Zandri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
עץ בונסאי המרחף באוויר
עיצוב פנים
עץ בונסאי המרחף באוויר
       
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
עיצוב פנים
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
ארונות הבגדים המשמימים, אלה שצבענו בגוון הקיר וקיווינו שכמעט ולא נרגיש בקיומם, הפכו בשנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
עיצוב פנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
הסטודיו החדש בבניין לשימור של מעצבת הפנים צביה קזיוף: עכשווי ומגובש     הסטודיו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*