מפעל פחם מפויח בשיקגו, אילינוי, נבנה בשנות ה-90 של המאה ה-19 והוסב למגורים, בתערובת שלווה ופשוטה, המגשרת על דורות של סגנונות - מפוארים ועתיקים לצד מודרניים.

שיקגו זרועה בבנייני תעשייה ישנים, שהפכו ללופטים למגורים. עם זאת, מעטים משלבים בהצלחה שיק והזנחה, כמו חלל המגורים יוצא הדופן שנולד ממפעל הפחם לשעבר, ליד Lincoln Park, עבור סוחר העתיקות Stuart Grannen, בן ה-61, שההפך את החלל הדו-קומתי שנבנה ב-1890, גם לביתו וגם לגלריה ליצירות וינטאג' האהובות עליו.
הבית מסתתר מאחורי שער עם דלתות פלדה גדולות, בסמטה, המובילה לחצר מכוסה בקיסוס המטפס לכל עבר ומכסה את הבטון בירוק. בפנים הבית, גלריה בקומה הראשונה, עם אריחי חרס נושנים ומקוריים, קירות בטון גולמיים ותקרת קורות עץ. הקומה השנייה מעוצבת באותו סגנון, עם נגיעות מינימליסטיות שלא פוגמות בשלמות הפטינה התעשייתית, אך מוסיפות נוחות מודרנית.
בחצר חונות 19 המכוניות שאוסף הבעלים, אשר גר לבד בבית. מעבר לתחביב זה של רכבי אספנות, הוא אוהב לשפץ בתים ישנים ולמכור אותם וגם הבית הזה מוצע למכירה, כרגע הוא מבקש עבורו 1.8 מיליון דולר.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
חלום מקצועי ואישי: מעצבת הפנים והקונסטרוקטור תכננו לעצמם בית מול השדות
עיצוב פנים
חלום מקצועי ואישי: מעצבת הפנים והקונסטרוקטור תכננו לעצמם בית מול השדות
  יש לא מעט בעלי מקצוע שמתכננים ומעצבים בתים עבור אחרים, אך כשהם מגיעים
חצר סינית עתיקה – סיהיואן מסורתי בבייג'ינג הפך למרחב ציבורי גמיש
עיצוב פנים
חצר סינית עתיקה – סיהיואן מסורתי בבייג'ינג הפך למרחב ציבורי גמיש
  בלב אזור Dashilan ההיסטורי בבייג'ינג, בשכונת Paizi Hutong, השלים משרד האדריכלים Archstudio פרויקט
יש לכם רעיון שיכול לשנות את עולם האדריכלות והעיצוב? אנחנו רוצים לעזור לו להפוך למציאות
עיצוב פנים
יש לכם רעיון שיכול לשנות את עולם האדריכלות והעיצוב? אנחנו רוצים לעזור לו להפוך למציאות
  לא כל המצאה מתחילה בחברה גדולה. לעיתים היא מתחילה בסקיצה, בשרטוט, במודל, באב־טיפוס

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.