מרכז המבקרים נבנה בין אתר הבנייה, לבין חוף ימה של גבעת אולגה. מאחר ולא ניתן לראות את נוף הים מעבר לוויטרינות –הקימו המתכננים גבעה מלאכותית על שטח של כ- 7 דונם ובגובה 6 מטר מעל פני המדרכה, כדי שניתן יהיה לחזות בנוף מלא העוצמה של דיונות החול והים הכחול, הנשקף מכל נקודה במרכז המבקרים, מבנה שנועד לשיווק הפרויקט היוקרתי.

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-76

 

הכניסה הראשית למתחם מוקמה בחזית המזרחית של הגבעה החדשה, באופן כזה, שתצריך הליכה קצרה  לאורך מסלול מפותל, כדי להעצים את אלמנט ההפתעה של חזית המבנה והנוף הנפתח מעברו.
המבנה בנוי משתי קוביות – קובייה גבוהה בעלת זוויות חדות בצידה, היוצרות "משפך" פתוח לכיוון השמים, וקובייה נמוכה יותר החודרת לתוכה.
בנקודות ההשקה בין הקוביות, יצרו המתכננים שקיפויות המאפשרות הצצה מצד אחד של המבנה לצדו השני.

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-69

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-81

הקובייה הנמוכה מחופה בפרופילי ברזל אנכיים, שדרכם ניתן לראות אט אט את הנוף עוצר הנשימה שעתיד להתגלות. עם פתיחת דלתות הכניסה של המבנה, מתגלה רצועת החוף והים בכל תפארתם, לאורך ויטרינות הזכוכית המלוות את כל החזית המערבית.
החלוקה הפנימית של המבנה תוכננה ממחיצות זכוכית, באופן כזה שמכניס את החוץ לפנים  וניתן יהיה לראות הים מכל נקודה  במשרד.
האדריכלות ועיצוב הפנים בקווים מאד נקיים ומינימליסטים, באופן כזה שלא יתחרה עם קו המים והרקיע. לכן היה חשוב שהפנים ימשיך את רצף הנראות והתנועתיות של דיונות  החול שמחברות בין מרכז המבקרים לבין קו הים. כך נבחרו אריחים בגודל ענק של 3 מטרים על מטר וחצי, שמתמזגים בגוונים  ובתנועה שלהם עם דיונות החול.

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-53

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-55

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-58

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-37

 

Glow---Miki-Tarbas-&-Meital-Salomon---The-White-Beach-41

פרטי הנגרות והריהוט  תוכננו במיוחד עבור פרויקט זה,  באופן שיציג לראווה מרכז מבקרים שמשדר תחושה של בית נופש ואירוח יוקרתי וייחודי , בספריות העץ שולבו מדפי פליז אשר מתמזגים באופן מושלם עם גווני הדיונות שבריצוף .
תכנון  התאורה נעשה גם הוא בגאומטריה המשתלבת עם תכנון המבנה הייחודי ועם פרטי הנגרות.
החזית המערבית נפתחה כולה ע"י ויטרינות זכוכית , ומלווה בפרגולה באורך 25 מטר על-גבי מרפסת "צפה" הפונה אל הים ומאפשרת לאורחים לצאת וליהנות מהנוף ומהבריזה. בריצוף המרפסת השתמשו באריחים  מחומר ייחודי מאד  במראה טקסטיל בגווני הדיונות.
אותה פרגולה הבנויה מפרופילי ברזל לאורכה ובצדדיה מהווה "שער ניצחון" בראש הגבעה לצופים על הפרויקט מכיוון החוץ.

אדריכלות: אדריכל מיקי טרבס. עיצוב פנים: מיטל סלומון
סטיילינג: דנה יוסף
תכנון נוף: איתמר עיצוב בנוף
קבלן: רן פרז: אורי מבנים
מפקח: דוד אפרתי
צילום: ליאור טיטלר
תאורה: GLOW
פרטי נגרות וריהוט: OKNIN
אביזרי סטיילינג: FLORALIS
ריצוף חוץ: א.ח שטיחים ופרקטים