כאשר צוות משרד Party/Space/Design (P/S/D), מבנגקוק, המתמחה בתכנון מסעדות, ניגשו לעיצוב משרדם החדש, הם היו בטוחים בדבר אחד: סביבת העבודה שלהם לא צריכה להיות משרד. למעשה, הגישה של הצוות הייתה, להפוך את החלל הקיים לבית קפה משותף גדול.

התכנית שמומשה, התפשטה על פני שתי קומות וחילקה מחדש את הפריסה הפנימית, על ידי פירוק המבנה המרחבי של הבניין לתוך "קופסה פתוחה" גדולה אחת ובה 17 עובדים. שטח החלל הפתוח מאורגן לאזורים שונים: אזורי מפגש, תחנות עבודה ובית קפה.
על ידי פירוק וסילוק הקומה השנייה המקורית, המעצבים נותרו עם תקרה גרנדיוזית בגובה 5 מ', המודגשת על ידי מערכת מדפים מודולרית מהרצפה עד התקרה, שניתן להתאים לצורכי הצוות.
מדפי העץ הם גם אלמנט דקורטיבי וגם פונקציונלי, הם רק אחד האלמנטים הרבים המסייעים להפוך את המשרד לבית שני: "יום אחר יום, המקום הזה משמעותי עבורנו יותר ויותר", אומרים המעצבים.

http://partyspacedesign.com/

לכל הכתבות בקטגוריית מהעולם
+כתבות מומלצות
היא תכננה, הוא בנה: כך זוג אחד עקף את שוק הדיור הקשוח של לוס אנג'לס
עיצוב פנים
היא תכננה, הוא בנה: כך זוג אחד עקף את שוק הדיור הקשוח של לוס אנג'לס
  בשנת 2021 רכשה האדריכלית Lindsay Sheron יחד עם בעלה חלקת קרקע קטנה ולא
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
עיצוב פנים
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
  בין בתי האבן הצפופים של Rabós, כפר קטן השוכן במורדות גבעות Alt Empordà
בית במקסיקו שהופך מעגלים, קשתות וגנים לאדריכלות
עיצוב פנים
בית במקסיקו שהופך מעגלים, קשתות וגנים לאדריכלות
  בצפון העיר Mérida שבמקסיקו ניצב Eclipse House – פרויקט מגורים ייחודי שתוכנן על

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.