כאשר צוות משרד Party/Space/Design (P/S/D), מבנגקוק, המתמחה בתכנון מסעדות, ניגשו לעיצוב משרדם החדש, הם היו בטוחים בדבר אחד: סביבת העבודה שלהם לא צריכה להיות משרד. למעשה, הגישה של הצוות הייתה, להפוך את החלל הקיים לבית קפה משותף גדול.

התכנית שמומשה, התפשטה על פני שתי קומות וחילקה מחדש את הפריסה הפנימית, על ידי פירוק המבנה המרחבי של הבניין לתוך “קופסה פתוחה” גדולה אחת ובה 17 עובדים. שטח החלל הפתוח מאורגן לאזורים שונים: אזורי מפגש, תחנות עבודה ובית קפה.
על ידי פירוק וסילוק הקומה השנייה המקורית, המעצבים נותרו עם תקרה גרנדיוזית בגובה 5 מ’, המודגשת על ידי מערכת מדפים מודולרית מהרצפה עד התקרה, שניתן להתאים לצורכי הצוות.
מדפי העץ הם גם אלמנט דקורטיבי וגם פונקציונלי, הם רק אחד האלמנטים הרבים המסייעים להפוך את המשרד לבית שני: “יום אחר יום, המקום הזה משמעותי עבורנו יותר ויותר”, אומרים המעצבים.

http://partyspacedesign.com/

לכל הכתבות בקטגוריית מהעולם
+כתבות מומלצות
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
עיצוב פנים
חורף 2024: כך הפכו ארונות הבגדים לכוכבים בבית הישראלי
ארונות הבגדים המשמימים, אלה שצבענו בגוון הקיר וקיווינו שכמעט ולא נרגיש בקיומם, הפכו בשנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
עיצוב פנים
כשמעצבי הפנים מעצבים את המשרד שלהם
הסטודיו החדש בבניין לשימור של מעצבת הפנים צביה קזיוף: עכשווי ומגובש     הסטודיו
מלון ברוטליסטי במקסיקו
עיצוב פנים
מלון ברוטליסטי במקסיקו
                         

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*