משרדי חברת מוסאשי, המפתחת טכנולוגיית רכב יפנית מהמתקדמות בעולם, מימוש רעיון בקונספט מופשט, לחלל מוגדר. העיצוב כולל שלוש תיבות, שלושה חומרים: פלדה זכוכית ובטון. משרדי מרכז הפיתוח הזה בנוה אילן, מהווים חלל ליצירה, חשיבה מחוץ לקופסא, התקדמות טכנולוגית פורצת דרך ועין עיצובית חדה.

 

ההשראה לעיצוב המשרד הגיעה מיפן: מינימליזם מהודק מחד, בתוכו משתלבת סביבת עבודה פונקציונלית. היחס בין החללים בתוך המבנה, כמו גם בין חלקו הפנימי לבין חלקו החיצוני, נבנה על פי עיקרון יין-יאנג – ניגודים המשלימים זה את זה – בין שקיפות לאטימות ובין עיצוב נקי ועושר פונקציונלי, הבא לידי ביטוי בחדרי ישיבות, בחדרי העבודה, בסדנת העבודה והניסויים, הלאונג' והמטבח הגדולים ומפנקים, כמו במלון בוטיק.
התכנון מתבסס על עיקרון של שלוש תיבות, שלושה חומרים. תיבת הפלדה, הזכוכית והבטון הן כמו קופסאות תכשיטים אחת בתוך השנייה, שמסתירות בתוכן יצירה חדשה, בין אם זה תכשיט או מכונית פאר.

אדריכלות ועיצוב פנים: מירון לוי אדריכלים
צוות תכנון: גלית לין, נטע אלון, ספיר גבאי, מאי רגיאנו
לקוח: חברת Musashi
שטח כולל: 550 מ"ר
תחילת תכנון: 2019
סטאטוס: בוצע, 2020
בלובוקס, נווה אילן
צילום: שי גיל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
עיצוב פנים
מסע בין ה־trulli של Puglia: מגורי האיכרים שהפכו לבתי יוקרה
  יש פתגם איטלקי שאומר: A chi vuole non mancano modi – למי שבאמת
לא צריך לצאת לספא: Wellness שמתחיל בבית
עיצוב פנים
לא צריך לצאת לספא: Wellness שמתחיל בבית
  אורח החיים האינטנסיבי של בני הזוג, לצד העובדה שחלק משמעותי מעבודתם מתנהל מהבית,
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
עיצוב פנים
Casa Balla: הדירה הצבעונית של אמן הפוטוריזם Giacomo Balla ברומא
  ברחוב Via Oslavia 39B, מאחורי דלת שעליה מופיע השם "FuturBalla" מסתתרת הדירה Casa

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.