קומה וחצי של משרדים עברו שיפוץ משמעותי והותאמו לצרכי החברה העכשוויים. ברוח התקופה, מילת המפתח הייתה אינטרקציה

דגש מיוחד הושם בתכנון ועיצוב החללים הציבוריים, בכדי ליצור שיתופיות ויוצרו מקומות מזמינים למפגשים בין העובדים. כך נוצרה אווירה נינוחה, זורמת, מזמינה ומשרה יצירתיות וייחודית.
ניתן להבין כבר בחלל הכניסה למשרדים את ערכי החברה דרך העיצוב. ישנה פינת ישיבה גדולה ומזמינה וכן ספרייה גדולה, טלוויזיה וקיר לכתיבה ויצירה שיתופית. הצבעוניות הינה נועזת ומשולבת עם ריהוט אלגנטי וחומרים לא מעובדים, כפי שניכר בדלפק הקבלה העשוי סנדוויץ" חשוף. כמו כן, הושם דגש על האקוסטיקה על-ידי אריחים אקוסטיים תלויים בתקרה ושטיח רך ברצפה. שילובים אלו יוצרים אווירה צעירה ודינמית, אך גם שקטה ונעימה ומשרתים היטב את העובדים והמבקרים בחברה.
בהמשך לכניסה ולפני הקפטריה, תוכנן חדר ישיבות מעוגל ושקוף המעיד על הפתיחות בחברה ויוצר מצד אחד הפרדה בין אזורי העבודה  ומצד שני יוצר  זרימה  מזמינה בין האגפים השונים לקפטריה.
ההתייחסות לחומרי הגמר בקפטריה הנה גם בפן העיצובי וגם בפן הפרקטי. האקוסטיקה מוגברת על ידי תקרת צמר סלעים. הריצוף פרקטי, מגרניט פורצלן, בשילוב פס גרניט בציור צבעוני לאורך כל  אזור העבודה במטבח היוצר מראה נקי וצעיר. ארונות המטבח עוצבו מאותו חומר סנדוויץ" חשוף  וביחד עם אזורי ישיבה מגוונים בצבעוניות מעודנת מזמנים מפגשים שונים בין העובדים. בנוסף, קיר שעם טבעי נוכח בקפטריה ומהווה מקום לביטוי ויצירה אישית לכלל העובדים.
המשרדים תוכננו כך שישדרו קלילות ודינמיות, דבר הבא לידי ביטוי גם בגרפיקה על הקירות, בצבעוניות ובזרימת החללים.