קבוצת Cafe Cafe העתיקה לאחרונה את מושבה לראש מגדל בסר 4 בבני ברק, בקומה החולשת על פני 360 מעלות של נוף מרהיב. עיצוב משרדיה החדשים, זכה באות העיצוב הישראלי 2019

 

התכנון כולו נסב סביב הצורך לשמור על מבטים פתוחים לנוף – גם מבטים דרך המחיצות השקופות של החדרים וגם מבטי אורך המאפשרים לחוות את הנוף מצפון לדרום וממזרח למערב.
חלל המעטפת המקורי של הקומה, כולו בטון גס של קירות הגרעין ומחיצות האלומיניום והזיגוג של קירות המסך, הותירו בנו רושם רב ובחרנו להדגיש את האופי והיופי הגולמי של החלל בעיצוב הפנים וכך החלל כולו עוצב בבטון, פלדה וזכוכית.
על מנת להדגיש את קווי האורך הפתוחים אל הנוף וכדי ליצור קישור ויזואלי מובהק, המחבר בין כל החלקי המשרד, הפלדה הפכה לאלמנט המתפתח ומשנה צורתו לאורך הרצפה, התקרה והמחיצות האנכיות תוך שהוא ממלא בכל פעם תפקיד אחר באדריכלות: מקרה את אזור הקבלה, מגדיר פתחים לחדרים, הופך מרצפה לרהיט או ממסגר את הנוף הניבט דרכו.
התאורה בחלל מצטרפת לשפה הגרפית של הפלדה ומייצרת רובד נוסף של עיצוב.

 

 

 

 

 

 

 

 

שטח כולל: 1,000 מ"ר
מועד סיום: ינואר 2018