אנגליה, Herefordshire / כאשר המעצב דייויד קונור והאדריכלית קייט דארבי, החליטו לבנות משרד חדש ליד ביתם בכפר, במחוז אנגלי שגובל בוויילס, הבחירה הברורה היתה אתר ששימש במקור כאורווה, לפני יותר ממאה שנה.

כעבור ארבע שנים, המשרד החדש התמקם בין קורות העץ הרקובות, הקיסוס שכיסה את הקירות המתקלפים וקיני ציפורים ישנות. במקום להעסיק קבלן מקצועי, בחרו קונור ודארבי לפקח בעצמם על הבנייה ​​ולהעסיק עובדים מיומנים, לפי הצורך.
"החורבה הסמוכה למעשה הייתה סגורה, קשה ומסוכן להכנס אליה והנחנו שאי אפשר לשקם אלא רק להרוס אותה", הם מספרים "היא הייתה עטופה לחלוטין בקיסוס, כמעט בלתי נראית. אנשים אף פעם לא הבינו שהיא קיימת".
שטח המבנה 115 מ"ר, הבנייה ארכה שנתיים, בעלות של -160,000 שטרלינג (כ-700 אלף שקל).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photos James Morris

designer David Connor and architect Kate Darby