מתחם קנקון החדש באשדוד, עוצב על ידי האדריכל מיקלה סימאונה, הנו מתחם קונספט ייחודי (500 מ"ר), שנותן אינטרפרטציה חדשה לממכר פרות ים ובשרים.

 

חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר, דגים ופרות ים ולה סניף ראשון ומרכזי במודיעין, באחרונה השיקה החברה את המתחם החדש ורחב הידיים באשדוד, שהינו מעדניית בוטיק מפוארת ומעוצבת הכוללת מטבח פעיל פתוח לקהל הרחב ובר פעיל עם משטח שיש מפוסל, הכולל 25 מקומות ישיבה. בלילה הוא הופך לבר מקצועי לכל דבר.

 

 

 

המעדנייה מעוצבת כחלל תעשייתי, בעלת תקרה גבוהה המתנשאת לגובה של 10 מטר. כך שהמבקרים במקום מקבלים תחושה של חלל מאוד מרווח וגדול משמעותית, עם ניחוח איטלקי, כיאה לתרבות של האדריכל סימאונה.
במרכז המקום ממוקם מקרר איטלקי מיוחד ללובסטרים, בקוטר 2.40 מטר. לא ניתן להתעלם מהגרפיקה שנעשתה בשיתוף חברת מיתוג וכוללת גם את השקיות, אריזות והמוצרים הנלווים של קנקון.
מעל המעדנייה ממוקם קיר "כוח", המתוכנן כמרפסת עתיקה בשילוב בריקים וברזל. התקרה של המעדנייה מתוכננת בסגנון רומאי עתיק, עם מנורה תלויה חשופה. התאורה שמככבת במעדניה עצמה מחמיאה והותאמה למזון שבמקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית האבוקדו: אדריכלות טרופית של אור, צל ופרטיות בברזיל
עיצוב פנים
בית האבוקדו: אדריכלות טרופית של אור, צל ופרטיות בברזיל
  הבית, המשתרע כולו על מפלס אחד, תוכנן כסדרה של אגפים נפרדים המאורגנים סביב
בית הבועה האחרון של אמריקה מוצע למכירה בכ-2 מיליון דולר
עיצוב פנים
בית הבועה האחרון של אמריקה מוצע למכירה בכ-2 מיליון דולר
  הנכס, שמחירו המבוקש עומד על 1.95 מיליון דולר, אינו רק בית מגורים אלא
לא עוד חשיפה. השפעה אמיתית שלכם בענף האדריכלות והעיצוב
עיצוב פנים
לא עוד חשיפה. השפעה אמיתית שלכם בענף האדריכלות והעיצוב
במשך כ־45 שנה מלווה d+a דומוס את קהילת האדריכלים, מעצבי הפנים, היזמים, המתכננים ומקבלי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.