מתחם קנקון החדש באשדוד, עוצב על ידי האדריכל מיקלה סימאונה, הנו מתחם קונספט ייחודי (500 מ"ר), שנותן אינטרפרטציה חדשה לממכר פרות ים ובשרים.

 

חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר, דגים ופרות ים ולה סניף ראשון ומרכזי במודיעין, באחרונה השיקה החברה את המתחם החדש ורחב הידיים באשדוד, שהינו מעדניית בוטיק מפוארת ומעוצבת הכוללת מטבח פעיל פתוח לקהל הרחב ובר פעיל עם משטח שיש מפוסל, הכולל 25 מקומות ישיבה. בלילה הוא הופך לבר מקצועי לכל דבר.

 

 

 

המעדנייה מעוצבת כחלל תעשייתי, בעלת תקרה גבוהה המתנשאת לגובה של 10 מטר. כך שהמבקרים במקום מקבלים תחושה של חלל מאוד מרווח וגדול משמעותית, עם ניחוח איטלקי, כיאה לתרבות של האדריכל סימאונה.
במרכז המקום ממוקם מקרר איטלקי מיוחד ללובסטרים, בקוטר 2.40 מטר. לא ניתן להתעלם מהגרפיקה שנעשתה בשיתוף חברת מיתוג וכוללת גם את השקיות, אריזות והמוצרים הנלווים של קנקון.
מעל המעדנייה ממוקם קיר "כוח", המתוכנן כמרפסת עתיקה בשילוב בריקים וברזל. התקרה של המעדנייה מתוכננת בסגנון רומאי עתיק, עם מנורה תלויה חשופה. התאורה שמככבת במעדניה עצמה מחמיאה והותאמה למזון שבמקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
עיצוב פנים
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
  פרויקט Olive Houses, שתוכנן על ידי האדריכלים Mar Vicens Fuster ו־Ask Anker Aistrup,
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
עיצוב פנים
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
  הטקס המוערך, להענקת "פרס התעשייה ופרס מפעל חיים", באמצעותו מוקירה מדי שנתיים התאחדות
אדריכלות בהשראת עלי כותרת
עיצוב פנים
אדריכלות בהשראת עלי כותרת
  בלב הנוף ההררי של Luzhou, משתלב Feixue Pavilion באופן כמעט אורגני בטופוגרפיה הקיימת.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.