מתחם קנקון החדש באשדוד, עוצב על ידי האדריכל מיקלה סימאונה, הנו מתחם קונספט ייחודי (500 מ"ר), שנותן אינטרפרטציה חדשה לממכר פרות ים ובשרים.

 

חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר, דגים ופרות ים ולה סניף ראשון ומרכזי במודיעין, באחרונה השיקה החברה את המתחם החדש ורחב הידיים באשדוד, שהינו מעדניית בוטיק מפוארת ומעוצבת הכוללת מטבח פעיל פתוח לקהל הרחב ובר פעיל עם משטח שיש מפוסל, הכולל 25 מקומות ישיבה. בלילה הוא הופך לבר מקצועי לכל דבר.

 

 

 

המעדנייה מעוצבת כחלל תעשייתי, בעלת תקרה גבוהה המתנשאת לגובה של 10 מטר. כך שהמבקרים במקום מקבלים תחושה של חלל מאוד מרווח וגדול משמעותית, עם ניחוח איטלקי, כיאה לתרבות של האדריכל סימאונה.
במרכז המקום ממוקם מקרר איטלקי מיוחד ללובסטרים, בקוטר 2.40 מטר. לא ניתן להתעלם מהגרפיקה שנעשתה בשיתוף חברת מיתוג וכוללת גם את השקיות, אריזות והמוצרים הנלווים של קנקון.
מעל המעדנייה ממוקם קיר "כוח", המתוכנן כמרפסת עתיקה בשילוב בריקים וברזל. התקרה של המעדנייה מתוכננת בסגנון רומאי עתיק, עם מנורה תלויה חשופה. התאורה שמככבת במעדניה עצמה מחמיאה והותאמה למזון שבמקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בבית הזה גרים יחד – ובאושר – אנשים, ציפורים, חרקים ועצים
עיצוב פנים
בבית הזה גרים יחד – ובאושר – אנשים, ציפורים, חרקים ועצים
  פרויקט House Hourré של Collectif Encore מציע גישה אחרת לגמרי לאדריכלות: לא לשלוט
בית הבועה המיתולוגי בהרים שופץ לבית הארחה
עיצוב פנים
בית הבועה המיתולוגי בהרים שופץ לבית הארחה
  המבנה, שזכה לכינוי “הלווייתן”, מתאפיין בצורות אורגניות, זורמות וחסרות זוויות ישרות. הוא תוכנן
מבנה ישן הופך לחלל אירוח עשיר ודינמי
עיצוב פנים
מבנה ישן הופך לחלל אירוח עשיר ודינמי
  האתגר המרכזי היה כפול: מצד אחד, להתמודד עם בעיות פיזיות כמו חדירת מזיקים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.