מתחם קנקון החדש באשדוד, עוצב על ידי האדריכל מיקלה סימאונה, הנו מתחם קונספט ייחודי (500 מ"ר), שנותן אינטרפרטציה חדשה לממכר פרות ים ובשרים.

 

חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר, דגים ופרות ים ולה סניף ראשון ומרכזי במודיעין, באחרונה השיקה החברה את המתחם החדש ורחב הידיים באשדוד, שהינו מעדניית בוטיק מפוארת ומעוצבת הכוללת מטבח פעיל פתוח לקהל הרחב ובר פעיל עם משטח שיש מפוסל, הכולל 25 מקומות ישיבה. בלילה הוא הופך לבר מקצועי לכל דבר.

 

 

 

המעדנייה מעוצבת כחלל תעשייתי, בעלת תקרה גבוהה המתנשאת לגובה של 10 מטר. כך שהמבקרים במקום מקבלים תחושה של חלל מאוד מרווח וגדול משמעותית, עם ניחוח איטלקי, כיאה לתרבות של האדריכל סימאונה.
במרכז המקום ממוקם מקרר איטלקי מיוחד ללובסטרים, בקוטר 2.40 מטר. לא ניתן להתעלם מהגרפיקה שנעשתה בשיתוף חברת מיתוג וכוללת גם את השקיות, אריזות והמוצרים הנלווים של קנקון.
מעל המעדנייה ממוקם קיר "כוח", המתוכנן כמרפסת עתיקה בשילוב בריקים וברזל. התקרה של המעדנייה מתוכננת בסגנון רומאי עתיק, עם מנורה תלויה חשופה. התאורה שמככבת במעדניה עצמה מחמיאה והותאמה למזון שבמקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
חנות לילדים שמזמינה אותם לטייל בתוך סיפור פנטסיה צבעונית
עיצוב פנים
חנות לילדים שמזמינה אותם לטייל בתוך סיפור פנטסיה צבעונית
  החזית, שתוכננה בהשראת כרטיס ברכה נפתח, נפרשת כמו קופסת מתנה ענקית. דמויות, צמחים,
הבית המודרניסטי האייקוני Garcia House בהוליווד עבר שיפוץ מסיבי
עיצוב פנים
הבית המודרניסטי האייקוני Garcia House בהוליווד עבר שיפוץ מסיבי
  על צלע ה־Hollywood Hills, מעל Mulholland Drive, תכנן John Lautner את Garcia House
העיצוב בבית הוא הטבע ומפכפכת בתוכו בריכה טבעית
עיצוב פנים
העיצוב בבית הוא הטבע ומפכפכת בתוכו בריכה טבעית
  על מדרון תלול מעל Shelly Beach ב־Manly, Sydney, תוכנן Holocene House כבית משפחתי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.