בית חווה טוסקני מהמאה ה-17 עבר שיפוץ על ידי Crosby Studios מפריז, כדי להפוך אותו לבית נופש להשכרה בבעלות בעלי הסטודיו, בני הזוג המעצבים Harry Nuriev & Tyler Billinger, אשר מילאו את פנים ביתם באוביירטים אורבניים נוצצים שהם עיצבו ושמטשטשים את אופיו הכפרי של הבית.

בית האבן הישן יושב על מגרש של 130 דונם הכולל יער ומטע עם כ-1,000 עצי זית, מחוץ לרוקלבניה, כפר טוסקני מימי הביניים בין צוקים סלעיים. בסלון רהיטים של שני המעצבים: ספה, זוג כיסאות כרום, ספסלים מפלדת אל-חלד, שולחן קוקטייל בהתאמה אישית. רצפת האבן עם זאת, נוצרה בשיתוף פעולה עם אומנים מקומיים. "הבית הוא גשר בין קליפורניה לטוסקנה", אומרים השניים המתגוררים במנהטן ארה"ב.
נורייב, לובש בגדי בלנסיאגה ומיצר רהיטי אספנות מצופים ג'ינס, השניים לא ממש משתלבים בכפר, ניגוד תעשייתי לרצפות הטרוורטין המקוריות של הבית ולאח העץ. בית החווה לשעבר הפך לפנסיון אשר גם מייצר שמן זית כתית מעולה אורגני, שנמכר תחת המותג החדש שלהם La Terra di Neena.

Photography by Ludovic Balay
Styled by Sarah de Beaumont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
יש לכם רעיון שיכול לשנות את עולם האדריכלות והעיצוב? אנחנו רוצים לעזור לו להפוך למציאות
עיצוב פנים
יש לכם רעיון שיכול לשנות את עולם האדריכלות והעיצוב? אנחנו רוצים לעזור לו להפוך למציאות
  לא כל המצאה מתחילה בחברה גדולה. לעיתים היא מתחילה בסקיצה, בשרטוט, במודל, באב־טיפוס
חמישה גלילים, בית אחד: מגורים יוצאי דופן מול הרי גוואדראמה
עיצוב פנים
חמישה גלילים, בית אחד: מגורים יוצאי דופן מול הרי גוואדראמה
  על מדרונות Las Rozas, מול הנוף הפתוח של רכס Sierra de Guadarrama, ניצב
חלל אחד למוזיקה, מדיה ומותג תחת קורת גג אחת
עיצוב פנים
חלל אחד למוזיקה, מדיה ומותג תחת קורת גג אחת
בעידן שבו מותגים, מוזיקה ותוכן דיגיטלי מתמזגים לכדי מערכת אחת, גם האדריכלות נדרשת להציע

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.