המעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, מתגורר בטירת Gravenwezel Castel אשר בכפר באנטוורפן, בלגיה זוהי אחת מיצירות המופת האלגנטיות ביותר של מעצב הפנים Axel Vervoordt, מהמעצבים האלגנטיים והמשפיעים ביותר ב-50 השנה האחרונות. מה שמייחד את הסגנון שלו, הוא הגישה שלו לאלמנטים דקורטיביים, אותם הוא משאיר כמו שהם, עם עקבות שחיקת הזמן, המביאות להם ערך טבעי, לטענתו.

למעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, יש את היכולת ליצור סביבות שנראות לא עשויות. "אני בשיחה מתמדת עם הטבע ואני יודע שלטבע יש את המילה האחרונה", הוא אומר.
הוא גם אחד מסוחרי האמנות והעתיקות המוכרים והטירה הפכה למילת מפתח במהלך השנים עם עבודות אמנות יקרות ועתיקות רבות יחד עם עיצוב הפנים המיוחד שלו.
סגנונו ייחודי גם בשל הצורה בה הוא משלב את השלווה והמינימליזם של התרבות היפנית עם הגישה המערבית (וואבי סאבי תקראו לזה). עבודותיו עוסקות בשקט ובעוצמה, שלוות העיצוב מגיעה מהשימוש בצבעים בגוון אדמה ובמרקמים טבעיים ליצירת אווירה. כל חדר ציורי בדרכו וצנוע.
מסביב לטירה מרחבים ירוקים, מהם קיבל מונדריאן השראה לציוריו, בשנת 1911.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
בניין מגורים מעוצב כמו פרח שנפתח 
עיצוב פנים
בניין מגורים מעוצב כמו פרח שנפתח 
  הפרויקט, שתוכנן על מגרש של 592.29 מ"ר, מבקש להכניס את רעיון ה־flow אל
הבית השחור: אדריכלות של בטון, נוף ואור
עיצוב פנים
הבית השחור: אדריכלות של בטון, נוף ואור
  הבית משתרע על פני שתי קומות, כאשר המפלס התחתון שקוע בחלקו בקרקע בהתאם
וילה המוקפת בפארק פרטי ומשקיפה אל הרביירה והאוקיינוס
עיצוב פנים
וילה המוקפת בפארק פרטי ומשקיפה אל הרביירה והאוקיינוס
  במקום לייצר אובייקט אדריכלי חדש המנותק מסביבתו, הפרויקט מבקש להפוך את הבית לחלק

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.