המעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, מתגורר בטירת Gravenwezel Castel אשר בכפר באנטוורפן, בלגיה זוהי אחת מיצירות המופת האלגנטיות ביותר של מעצב הפנים Axel Vervoordt, מהמעצבים האלגנטיים והמשפיעים ביותר ב-50 השנה האחרונות. מה שמייחד את הסגנון שלו, הוא הגישה שלו לאלמנטים דקורטיביים, אותם הוא משאיר כמו שהם, עם עקבות שחיקת הזמן, המביאות להם ערך טבעי, לטענתו.

למעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, יש את היכולת ליצור סביבות שנראות לא עשויות. "אני בשיחה מתמדת עם הטבע ואני יודע שלטבע יש את המילה האחרונה", הוא אומר.
הוא גם אחד מסוחרי האמנות והעתיקות המוכרים והטירה הפכה למילת מפתח במהלך השנים עם עבודות אמנות יקרות ועתיקות רבות יחד עם עיצוב הפנים המיוחד שלו.
סגנונו ייחודי גם בשל הצורה בה הוא משלב את השלווה והמינימליזם של התרבות היפנית עם הגישה המערבית (וואבי סאבי תקראו לזה). עבודותיו עוסקות בשקט ובעוצמה, שלוות העיצוב מגיעה מהשימוש בצבעים בגוון אדמה ובמרקמים טבעיים ליצירת אווירה. כל חדר ציורי בדרכו וצנוע.
מסביב לטירה מרחבים ירוקים, מהם קיבל מונדריאן השראה לציוריו, בשנת 1911.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
עיצוב פנים
עיצוב טוב מתחיל הרבה לפני בחירת הריהוט
  בני הזוג ראובני ליוו את הפרויקט לכל אורכו והיו אמונים על תכנון הפנים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
עיצוב פנים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
  בעידן שבו רבים מחללי המגורים מאמצים מינימליזם כמעט מדיטטיבי – גוונים ניטרליים, קווים
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
עיצוב פנים
מפעל מברשות ישן הפך למלון בוטיק יוצא דופן
  יש מלונות שמציגים עיצוב ויש מקומות שבהם העיצוב עצמו הוא החוויה – Jonojé,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.