המעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, מתגורר בטירת Gravenwezel Castel אשר בכפר באנטוורפן, בלגיה זוהי אחת מיצירות המופת האלגנטיות ביותר של מעצב הפנים Axel Vervoordt, מהמעצבים האלגנטיים והמשפיעים ביותר ב-50 השנה האחרונות. מה שמייחד את הסגנון שלו, הוא הגישה שלו לאלמנטים דקורטיביים, אותם הוא משאיר כמו שהם, עם עקבות שחיקת הזמן, המביאות להם ערך טבעי, לטענתו.

למעצב שבין לקוחותיו נמנים רוברט דה נירו, קניה ווסט, ביל גייטס, סטינג וקלווין קליין, יש את היכולת ליצור סביבות שנראות לא עשויות. “אני בשיחה מתמדת עם הטבע ואני יודע שלטבע יש את המילה האחרונה”, הוא אומר.
הוא גם אחד מסוחרי האמנות והעתיקות המוכרים והטירה הפכה למילת מפתח במהלך השנים עם עבודות אמנות יקרות ועתיקות רבות יחד עם עיצוב הפנים המיוחד שלו.
סגנונו ייחודי גם בשל הצורה בה הוא משלב את השלווה והמינימליזם של התרבות היפנית עם הגישה המערבית (וואבי סאבי תקראו לזה). עבודותיו עוסקות בשקט ובעוצמה, שלוות העיצוב מגיעה מהשימוש בצבעים בגוון אדמה ובמרקמים טבעיים ליצירת אווירה. כל חדר ציורי בדרכו וצנוע.
מסביב לטירה מרחבים ירוקים, מהם קיבל מונדריאן השראה לציוריו, בשנת 1911.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
מיכאל אזולאי יתכנן פארק ימי ענק בברלין
עיצוב פנים
מיכאל אזולאי יתכנן פארק ימי ענק בברלין
  הפארק הימי המשוכלל שנבנה כעת בברלין, יפתח ב-2026. הוא יציג את המערכת האקולוגית
הבית המפוסל בטבע, בספרד
עיצוב פנים
הבית המפוסל בטבע, בספרד
  הגישה העיצובית ביופילית, משלבת חומרים טבעיים כגון שעם שחור לבידוד, עץ אלון ואבן
בית ססגוני של אשה צבעונית, בטקסס
עיצוב פנים
בית ססגוני של אשה צבעונית, בטקסס
  קשה להגדיר סגנון, אצל האישיות האקסצנטרית הזו, הכל אקלקטי למדי, עם מזכרות שההיא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*