מתחם נדיור הפרטי Villa Nink El Arca במרידה, יוקטן, מצהירה כבר בחזית שלה את הפשטות והזוהר של בתים יוקטניים מסורתיים, עם השפעות עכשוויות. קשתותיה הלבנות וחלליה עשויים להזכיר סגנונות ים תיכוניים, עם רעננות ומרחב, פה הם נושאים את האופי הקולוניאלי והטרופי של העיר המקסיקנית.

 

מבוא הכניסה נפתחת לחלל חברתי גדול, מוליך לחדר השינה הראשי, בעל עיצוב מרווח, המזמין אור טבעי דרך חלון מקושת גדול. המבואה מובילה לחלל פתוח המשלב את המטבח, הסלון וחדר האוכל. המטבח, עם האי המרכזי שלו של קווים מעוגלים, מעצים את תחושת הפתיחות ומתקשר ישירות עם האזורים החברתיים. הסלון וחדר האוכל משתרעים באופן ליניארי לרוחב הנכס ומגיעים לשיאם בחלון מקושת גדול המאפשר משחק של שקיפות ושילוב מוחלט עם החוץ. עיצוב זה מפנה מקום לחצר מרכזית שבה נמצאת בריכת השחייה, הממוסגרת על ידי חללים וקשתות לבנות של המבנה. בפטיו יש פינות ישיבה וצמחייה, כולל עצי דקל, אלמנטים חיוניים בגנים יוקטקיים. בצד אחד נמצאים שני חדרי שינה משניים, עם גישה לחדר רחצה משותף, המעוצבים בסגנון פשוט ופונקציונלי.
גוונים לבנים וניטרליים שולטים על הקירות והרצפות, פרטי עץ בהירים ואלמנטים דקורטיביים עם מרקמים טבעיים מוסיפים חמימות, ובחוץ, המשכיות הקשתות והמשטחים הלבנים, יחד עם החצץ הבהיר סביב הבריכה, מחזקים את אווירת הנופש.

אדריכלות: Arquitectura Elemental
צילום: Diafragmas
שטח בנוי: 289.76 מ"ר
שטח האתר: 511.96 מ"ר
שנת סיום: 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
לא משעמם: בנק יפני מעוצב בכל צבעי הקשת
עיצוב פנים
לא משעמם: בנק יפני מעוצב בכל צבעי הקשת
  האדריכלים Emmanuelle Moureaux Architecture + Design, אשר נרתמו למשימה, עטפו סניף אחד בחזרה
הבית ליד שמורת הטבע בשרון
עיצוב פנים
הבית ליד שמורת הטבע בשרון
  המבנה משתרע על פני ארבע קומות – מרתף, קרקע, קומה ראשונה ועליית גג והוא
"אנשים מחפשים בית עם איכות ושקט", אומרים במשרד האדריכלים עדה כרמי-מלמד
עיצוב פנים
"אנשים מחפשים בית עם איכות ושקט", אומרים במשרד האדריכלים עדה כרמי-מלמד
  משרד עדה כרמי-מלמד אדריכלים רכש את המוניטין שלו בתכנון מבני ציבור ותעשייה. החל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.