בעיירה Santo Tirso שבפורטוגל, הוילה Morada do Retiro תוכננה על ידי Ricardo Azevedo Arquitecto תוך איזון בין ישן לעכשווי, עם הקסם של אבני הגרניט המסוידות תוך הוספת מאפיינים של נוחות מודרנית.

בתוך הבניין המזדקן עם קירות הגרניט העבים, גגות הרעפים המסורתיים והכניסה המקומרת, אשר נותרו ללא שינוי, עוצב הבית מחדש עם פריסה עכשווית יותר. חלונות ופתחים בסגנון רשת מהרצפה עד התקרה, ששוחזרו בקפידה, מסגרו חצרות פנימיות ופטיו, מעניקים לאזורי המגורים את הנוכחות הוויזואלית של המרחבים הירוקים.
תוספות גיאומטריות שובבות, כולל שירותים ואמבטיה הסגורים בקוביית זכוכית בחדר השינה הראשי ומתחם ירוק אורגני פיסולי באזור המגורים, מביאות פיצ'אז בלתי צפוי לעיצוב הפנים – בחירות עיצוב נועזות ומעוצבות המסמנות את נוכחות הלקוחות בביתם החדש. גולת הכותרת, בריכת אינסוף בחצר האחורית הוסיפה יוקרה עכשווית שחיברה את הבית לנוף רחב ידיים.

צילום: Ivo Tavares

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
הבית שלי: הצלמת מירימי צדוק, בכפר תבור
עיצוב פנים
הבית שלי: הצלמת מירימי צדוק, בכפר תבור
  על מגרש חשוף שרכשו בשנת 1996 החל הבית להתרקם. יחי, נגר במקצועו, שימש
הבית שלי: שחר שרייבר, הצייר ממשגב עם
עיצוב פנים
הבית שלי: שחר שרייבר, הצייר ממשגב עם
    הוא מספר כי הוא שואב השראה מסיטואציות יומיומיות: “אני מצייר כמו ילד.
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
עיצוב פנים
קירות הזכוכית שלכם יכולים לספר סיפור – Holowave הופכת אותם לחיים
  הטכנולוגיה מחוללת אפקט של Mixed Reality: הצופה ממשיך לראות את החלל, המוצרים או

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.