שבלת ושות' עורכי דין, מהגדולים בתחומם בישראל, העתיקו את משכנם למגדלי תאומי רובינשטיין בתל אביב, שם הם פרושים על פני שבע קומות. הם ביקשו לייצר סביבת עבודה שתשלב חלוקה יעילה ואיכותית של המרחב, כך שישלב חדרי עובדים, יחד עם שטחים ציבוריים נרחבים ומגוונים.

 

 

השפה העיצובית של הפרויקט שאבה השראה מהלוגו המיוחד של החברה: שפה מינימליסטית, קווים זורמים, ניתוקים ומקצבים.
פלטת הגוונים של הפרויקט מאופיינת בצבעי אדמה; סקאלה של חומים ואפורים, גוונים אלגנטיים וחמים שמשדרים בעת ובעונה אחת יוקרה ואיפוק.

 

 

 

חלוקת הקומות נעשתה לפי תחומי העיסוק המגוונים של הפירמה, כשמרבית הקומות הינן קומות טיפוסיות, המורכבות מחדרי עובדים ושטחי מפגש ורווחה. קומה אחת יועדה לכניסת אורחים, לובי, קבלה וחדרי ישיבות.
עם הכניסה ללובי הראשי הרחב, נגלה הנוף האורבני של תל אביב. שתי תקרות אמורפיות צפות, בשילוב עץ, תלויות מעל דלפק קבלה מעץ וברזל, לצידו פינת המתנה גדולה ומרשימה. מחיצות חדרי הישיבות, בשונה מחדרי העובדים, עשויות עץ אלון טבעי. המתכננים פיתחו פרט מיוחד של לייסטים חיצוניים, במקצבים משתנים על-גבי המחיצות.
המקצבים המשתנים של הלייסטים, יחד עם תקרת הלמלות התלויה יצרו הרמוניה. בחלק מחדרי הישיבות התקרה והרצפה חופו בעץ תואם למחיצות, על מנת ליצור חלל שלם והוליסטי.

 

 

 

 

הקפיטריה הראשית, הממוקמת בקומה האמצעית, תוכננה ועוצבה ברוח משרדי ההיי-טק. היא מצוידת בדלפקים ארוכים המשמשים להכנת מזון והנחת כיבוד ובציוד משוכלל לרווחתם של העובדים. מקומות הישיבה בקפיטריה מגוונים מאפשרים לעובדים לשבת, לאכול, להתרועע ולהיפגש בצורות שונות, באווירה נעימה לאורך כל שעות העבודה.
חברת פז בניה הייתה שותפה באתגר בניית המשרדים”, אומר אדריכל מיכי סתר. לאחר שהאדריכלים העבירו אליהם את התוכניות המפורטות לביצוע הפרויקט, הוחלט לבנות אזור לדוגמא שהכיל חדרי עובדים ומקטע מהמסדרון.
החדרים נבנו בשלמותם, לרבות ריצופים, צבע, חשמל, ריהוט, תקרות, גופי תאורה ואביזרי קצה. במסדרון הותקן מקטע מערכות, לפי החתך שסוכם עם היועצים השונים. כך יכלו המתכננים לבחון ולדייק את התכנון שיתאים בצורה מושלמת ללקוח. בנוסף, אומר אדריכל מיכי סתר “דייקנו פרטים וגוונים, על מנת לקבל את התוצאה הרצויה. חברת פז בניה סיפקה דוגמאות לכל מרכיבי הפרויקט ובעזרת עובדיה המיומנים פתרנו בעיות של מפגשים ויצרנו פרטים מדויקים שתורמים למראה האלגנטי והקפדני של הפרויקט”.
חברת מורדיס בצעה בפרויקט שבלת בהצלחה רבה את דלפקי המזכירות והספריות המרובות והמגוונות באזורים הציבוריים. גם כאן, מכיוון שהוגדרו על ידי המתכננים חומרים וגוונים יחודיים, לכל פריט בוצעה דוגמת חומר וצבע לאישורם ולאישור הלקוח. למשל, הצבע הכחול העז של הספרייה המשולבת דוייק לרמת הגוון ואחוז הברק. מכיוון שהיו שני נגרים מעורבים בפרויקט, נעשה תיאום מושלם בין מורדיס לחברה הנוספת, על מנת שהחומרים, הצבעים והפרטים של כל האלמנטים בפרויקט יהיו זהים ותואמים.
לרווחת העובדים, תכננו עוד חללים מגוונים הפרושים בין הקומות וביניהם חדר מוסיקה, סטודיו אימונים, חדר משחקים וחדר שקט.

שטח: 9000 מ”ר
מיקום: מגדלי תאומי רובינשטיין בתל-אביב
ייעוד: משרד עריכת דין
שנת סיום: 2022
מתכננת ראשית: מיכל לייטנר
צוות: טל בכר, אנה בלובשטיין

קבלן: פז בניה
פיקוח: מעוף פרוייקטים
נגרות: מורדיס
מורדיס אינסטגרם
נגרות: אינטרעץ
מחיצות שחור + עץ: אינובייט
תקרות – יהודה יבוא יצוא
תאורה – אורלי אברון אלקבס וריג’נט
ריהוט חדרים: טקניון ופיטרו
ריהוט חדרי ישיבות: פיטרו
ריהוט פינות ישיבה: הביטאט, פס נורמל, כרמל, טולמנס
ריהוט קפיטריות: ווקסמן
חיפויים אקוסטים בחדרי ישיבות: ספירו
צילום: עמית גושר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית חדש, בסגנון העבר המפואר של הארכיטקטורה באיראן
עיצוב פנים ישראלי
בית חדש, בסגנון העבר המפואר של הארכיטקטורה באיראן
  הבית במקור, חד-קומתי ישן, הזכיר מקלט מדכא, שלא הרשה לראות את הנוף, בשילוב
מדע היופי בעיצוב מדוייק
עיצוב פנים ישראלי
מדע היופי בעיצוב מדוייק
  זהו מרכז ההדרכה החדש של מרים זרצקי, סגן אלוף בדימוס שעשתה הסבה לתחום
אדריכלות המלון, משלבת השראה עם תרבות מקסיקנית
עיצוב פנים ישראלי
אדריכלות המלון, משלבת השראה עם תרבות מקסיקנית
  המלון כולל שמונה חדרים, מסעדה בקומת הקרקע, ומרפסת גג עם בריכה המציעה נוף

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*