במהלך שבוע Art Basel Paris, נפתח בפריז חלל סודי בשם “Rose, c’est la vie” – חוויית פופ-אפ חד־פעמית שיצרה המעצבת India Mahdavi יחד עם Luca Pronzato וקולקטיב We Are Ona.

 

מאחורי דלת אנונימית ברובע השביעי, מוסך ישן עבר טרנספורמציה טוטאלית: חלל תעשייתי גס שהפך לקפסולה רכה של בד ורוד פרחוני, בהשראת ורד איספהאן. התוצאה היא סביבה עוטפת, כמעט חלומית – שילוב בין אינטימיות, טקסטורה וחום אנושי.
Mahdavi מתרחקת כאן מהשפה המינימליסטית והברוטליסטית לטובת “כוח רך” – אסתטיקה נשית, חושית ומלאת רגש. החוויה כולה נבנתה כטקס: מהכניסה המפתיעה, דרך הישיבה המשותפת סביב שולחן, ועד הדיאלוג בין עיצוב לאוכל של השף Jesús Durón.
זהו לא רק חלל, אלא רגע – כזה שמבקש להאט, להרגיש, וליצור זיכרון. בתוך הרעש של עולם האמנות והדימויים, “Rose, c’est la vie” מציע מפלט זמני של רכות, מפגש ואנושיות.

name: Rose, c’est la vie, We Are Ona x India Mahdavi
artist: We Are Ona
designer: India Mahdavi
chef: Jesús Durón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
Carole Feuerman: האזור המתעתע שבין גוף חי לאובייקט אמנותי
עיצוב, אופנה ומיתוג
Carole Feuerman: האזור המתעתע שבין גוף חי לאובייקט אמנותי
  ב־2026, לאחר יותר מחמישה עשורים של יצירה, זוכה Carole A. Feuerman להכרה נוספת
הנחש המוזהב שנכנס אל לב ניו-יורק
עיצוב, אופנה ומיתוג
הנחש המוזהב שנכנס אל לב ניו-יורק
  היצירה הזמנית auruBOROS של צמד האמנים Marco Canevacci ו־Yena Young מ־Plastique Fantastique, נראית
בית חדש בתוך חורבות בית חווה בן מאות שנים
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית חדש בתוך חורבות בית חווה בן מאות שנים
  רק שתי חזיתות, כמה קמרונות אבן וחלקים מהמבנה המקורי נותרו מ־Mas Geli, בית

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.