גלידרייה לא צריכה להיות דווקא בצבע אפרסק: גלידריות מעוצבות לרוב כמו בונבונירות, בצבעים עזים, בהירים ומלוקקים - אפרסק, ורוד, כתום וכאלה. לעומתן, הנה 2 גלידריות שחשבו אחרת ויצרו ניגודיות בין סביבה אפרורית ומרופטת, לבין חדוות הצבע של הגלידה המתקתקה שלהן. עיצוב כזה הצליח לתרום לחווייה שונה ועוצמתית בגלידריות הללו, שזו בעצם מטרתו העיקרית.

את הגלידרייה Piccolina-Gelateria במלבורן שבאוסטרליה, עיצב Hecker Gurthrie בסגנון ג’לטריה בדרום איטליה של שנות ה-50, עם קירות דהויים ומתקלפים, שקשה לזהות מה “היה” צבעם. האווירה שם היא כמו בסרט ישן.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

את הגלידרייה Milk & Pink באוקראינה, עיצב mishael samoriz בתוך חורבה נטושה והרוסה, אשר קירות הלבנים ההרוסים שלה, שימשו תפאורה דרמטית לצבעוניות מלאת החיים של הגלידרייה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית קפה דו מימדי צבעוני ראשון
עיצוב פנים
בית קפה דו מימדי צבעוני ראשון
                           
בית הקפה הפיוטי Café Party שעיצבו Goodd, אדינבורו
עיצוב פנים
בית הקפה הפיוטי Café Party שעיצבו Goodd, אדינבורו
                       
פגמים איכותיים / מעצב הפנים ניצן הורוביץ
עיצוב פנים
פגמים איכותיים / מעצב הפנים ניצן הורוביץ
העיצוב התעשייתי יכול לייצר מגוון רחב של תתי סגנונות. עושה רושם שכולם משלבים בדרך

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*