האדריכל האיטלקי מסטודיו Massimo Adario Architetto, יחד עם המעצבת Carla Arrabito, שיפצו מבנה קטן בן שתי קומות, עם פריטי עיצוב מהמורשת התרבותית העשירה של איטליה.

הבית Casa Campo, נמצא מרחק של שניות אחדות מ- Campo Santa Maria Formosa, משקיף על התעלה ועל Palazzo-Museo Grimani. השתקפות קרני השמש מעניקה לחצר הבית את האווירה הרכה, המיוצגת לעתים קרובות בציורים הוונציאניים של המאה השמונה עשרה, המתארים את שקיעתה המלנכולית של השמש.
המעצב והבעלים, Massimo Adario, הוא בנוסף גם אספן נלהב של אמנות עכשווית וחוקר של תולדות האמנות. הוא גר ברומא ולעיתים קרובות מוצא מפלט בבית שעיצב בונציה "ונציה, עם ההיסטוריה האמנותית שלה שמתחדשת ללא הרף בביאנלות, היא המקום האידיאלי לתת מקום לאהבה שלי לאמנות. פסל הברונזה 'מדוזה' מאת Giorgio Andreotta Calò נבחר על-ידי לבית בתחילת העבודה, כעת הוא תופס מעמד בולט בסלון: יצירה המדברת על ונציה ועמודי העץ האופייניים שנחלדו עם הזמן מהמים".
האדריכל מסביר וקולו נקטע משירתם של הגונדוליריות בתעלה "אנחנו במרחק שנייה מ-Fondazione Querini Stampalia, של קרלו סקרפה. הרגישות שלו, הטכניקות והחומרים המסורתיים עם שפה עכשווית בהמשכיות בין עתיק למודרני, דחפה אותי לשנות את הפריסה המסורתית של הפלדיאני. עיצוב הרצפה יכול להיתפס כקליל ו'זרוק', אבל בבסיסו רצף גיאומטרי קפדני".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
דיאלוג בין בטון, זכוכית וטבע
עיצוב פנים
דיאלוג בין בטון, זכוכית וטבע
  באופן טבעי, החזית הפונה לרחוב סגורה יחסית, בעוד שהחזית האחורית נפתחת לגינה ולבריכה
תיק עור של טי־רקס? מחקר חדש ישתמש בדינוזאורים לעולם היוקרה
עיצוב פנים
תיק עור של טי־רקס? מחקר חדש ישתמש בדינוזאורים לעולם היוקרה
  מאחר שאין בנמצא דנ״א שלם של טי־רקס, החוקרים מסתמכים על שברי קולגן –
המעצב שגר בבית אבן יווני עתיק על אי
עיצוב פנים
המעצב שגר בבית אבן יווני עתיק על אי
  האדריכל Themistocle Antoniadis והמעצב Dimitris Pantazopoulos הובילו תהליך בן שנתיים שביקש “להקשיב לבית”

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.