שיק עדין ואיכותי שאינו ראוותני, בגווני תכלת, עץ ואפור יחד עם חומרי גמר כמו שיש, פסיפס, פליז וזכוכית, אשר יחד יוצרים במה מושלמת למופע הקולינרי של השף יונתן שרביט. המטבח פתוח למסעדה ולחזית החוץ ולכן עוצב בקפידה, בעזרת בחירת חומרי גלם ותאורה המשלבים אותו עם שאר החלל. הבר מהווה נקודת מוקד במסעדה עם עיצוב אמורפי פיסולי ובולט. השילוב הייחודי בין החומרים והקומפוזיציות המפתיעות בחלל יוצר אווירה חמה ומזמינה, המתאימה לכל שעה ביום או בלילה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לקוחות: מיטל סוטון, ליז קאפי
שף: יונתן שרביט
קבלן: חיים לושי
מעצב פנים: ירון טל
מעצבת אחראית: שרון גליישר לוי
ניהול פרויקט: YB Projects
יועץ מטבחים: ג'קי דבח
יועץ הקמה קולינרי: שמוליק מרכוס
יועץ תאורה: אריאל סלע
גרפיקאי: ARO גרפיקאים
נגרות ומסגרות: ארטבוקס יצירות חזותיות / ArtBox visual creation
ריצופים, חיפויים וסנטריה : שרוני קרמיקה
חיפוי מטבח: דור וצורי – ריצופים, חיפויים וכלים סניטריים
חיפוי פסיפס: Milstone מילסטון
טפט: Meyers – מאיירס טפטים
חיפוי גמיש: ערן סיב אבן – סיב
תקרה: אסטילו Estilowall
שיש: שיש אומנות
האהילים: שרון מאור
וילונות: בדי עלית
פרזול: ארטיג'יאני
ריהוט: LETA CHAIR
סטיילינג: Adi Sagi
צלם: הראל גלבוע

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
עיצוב פנים ישראלי
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
  הסטודיו תוכנן כחלל פתוח אחד מרכזי, המחולק לאזורים באמצעות אלמנטים אדריכליים רכים ולא
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
עיצוב פנים ישראלי
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
  על פי התכנון, עבודות הפיתוח והבנייה צפויות להתחיל בשנת 2027, כאשר האכלוס הראשוני
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
עיצוב פנים ישראלי
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
  בלובי טוב יש כוח כלכלי מובהק. בניינים שבהם הלובי תוכנן מקצועית ומשדר יוקרה,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.