שיק עדין ואיכותי שאינו ראוותני, בגווני תכלת, עץ ואפור יחד עם חומרי גמר כמו שיש, פסיפס, פליז וזכוכית, אשר יחד יוצרים במה מושלמת למופע הקולינרי של השף יונתן שרביט. המטבח פתוח למסעדה ולחזית החוץ ולכן עוצב בקפידה, בעזרת בחירת חומרי גלם ותאורה המשלבים אותו עם שאר החלל. הבר מהווה נקודת מוקד במסעדה עם עיצוב אמורפי פיסולי ובולט. השילוב הייחודי בין החומרים והקומפוזיציות המפתיעות בחלל יוצר אווירה חמה ומזמינה, המתאימה לכל שעה ביום או בלילה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לקוחות: מיטל סוטון, ליז קאפי
שף: יונתן שרביט
קבלן: חיים לושי
מעצב פנים: ירון טל
מעצבת אחראית: שרון גליישר לוי
ניהול פרויקט: YB Projects
יועץ מטבחים: ג'קי דבח
יועץ הקמה קולינרי: שמוליק מרכוס
יועץ תאורה: אריאל סלע
גרפיקאי: ARO גרפיקאים
נגרות ומסגרות: ארטבוקס יצירות חזותיות / ArtBox visual creation
ריצופים, חיפויים וסנטריה : שרוני קרמיקה
חיפוי מטבח: דור וצורי – ריצופים, חיפויים וכלים סניטריים
חיפוי פסיפס: Milstone מילסטון
טפט: Meyers – מאיירס טפטים
חיפוי גמיש: ערן סיב אבן – סיב
תקרה: אסטילו Estilowall
שיש: שיש אומנות
האהילים: שרון מאור
וילונות: בדי עלית
פרזול: ארטיג'יאני
ריהוט: LETA CHAIR
סטיילינג: Adi Sagi
צלם: הראל גלבוע

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
רב הנסתר על הגלוי: הבית כמרחב רגשי, חושי ופילוסופי
עיצוב פנים ישראלי
רב הנסתר על הגלוי: הבית כמרחב רגשי, חושי ופילוסופי
  לרגל צאת ספרם "רב הנסתר על הגלוי" (הוצאת מטר), הם פותחים לקהל הצצה
"בתי יוקרה משתנים כיום מסמל סטטוס, למרחב של רוגע"
עיצוב פנים ישראלי
"בתי יוקרה משתנים כיום מסמל סטטוס, למרחב של רוגע"
  לדבריו, למלחמה הייתה השפעה ישירה על תפיסת המרחב הביתי. “הבית הפך למבצר רגשי,
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
עיצוב פנים ישראלי
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
העיצוב של סטודיו Moriyuki Ochiai Architects מגיב לאור טבעי לאורך היום ובמהלך עונות השנה, ומאפשר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.