הקונספט המרכזי בתכנון הפרויקט היה החיפוש אחר השקט, התרחקות מן המיותר. ניסיון לייצר מבנה שימאן להזדקן, שהמבע האדריכלי שלו יהיה שלם, מגובש ואסוף, חף מכל דקורציה או מחווה אופנתית.

למביט מהרחוב נגלית חזית שיש בה יותר נסתר מן הגלוי, חזית עם חידה, עם סוד. כזו שבצניעותה מזמינה להיכנס ולשהות בחללי הפנים, לחוות את הדממה, את השקט החזותי שמשתרר.
את המסות הסדורות והקומפוזיציה המאופקת השלמנו בגמר טיח וצבע לבן, שיצרו מעטפת מבנה מופשטת והצל ותנועת האור גרמו לה להיות מסתורית יותר והדגישו את מימד העומק בחזיתות.
הבית בנוי ממעטפות כפולות הכולאות חללי ביניים מוצלים ומאווררים המותאמים לאקלים החם ואור השמש הבוהק. אזורי הביניים השונים, כמו החצרות הפנימיות, מהווים חלל תווך מוצל ורב שימושי ששייך לפנים ולחוץ בו זמנית.

פיצו קדם אדריכלים
אדריכלית מובילה: תום צרויה
צילום: עמית גרון

 

 

 

למביט מהרחוב נגלית חזית שיש בה יותר נסתר מן הגלוי, חזית עם חידה, עם סוד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הקיר העיוור הפך לקונספט העיצובי של הבית
עיצוב פנים ישראלי
הקיר העיוור הפך לקונספט העיצובי של הבית
בני הזוג רכשו את הקרקע. כאמור, השטח מאוד צר והם פיקפקו ביכולת אפשרות של
בית הספר הקדם-יסודי KLE Sanskruti, Nipani / Shreyas Patil Architects
עיצוב פנים ישראלי
בית הספר הקדם-יסודי KLE Sanskruti, Nipani / Shreyas Patil Architects
הכיתות מוארות באור השמש החולף, מטיל צללים למרחבי הלמידה. כל קומה מארחת שלוש כיתות,
חנות התכשיטים Fortune Farm Store מטרקוטה, באחמדאבאד / של museLAB 
עיצוב פנים ישראלי
חנות התכשיטים Fortune Farm Store מטרקוטה, באחמדאבאד / של museLAB 
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*