עיצוב המסעדה יוצר אווירה אותנטית ועיצובית ייחודית, בהשראת מוטיבים וחומרים אופייניים לתרבות היפנית בתרגום עכשווי.

החלל המרכזי בעל מבנה ייחודי, מעוצב באופן המחלק אותו למספר אזורים, בכדי ליצור עניין וחוויה שונים בכל איזור ועניין מתמשך. שבילי ההפרדה והתנועה בחלל המסעדה הוטבעו בבטון, יוצרים נחל של דגי נוי ובעזרת טכניקת ציור בבטון של דגי קוי, בהשלמה של הפרגודים, גופי התאורה השונים וקורות העץ המרחפים, נוצרים שלושה חללי ישיבה ייחודיים: איזור הדלפק אשר הישיבה בו נמוכה ואופיינית לתרבות האכילה ביפן ונמצא במרכז העשייה במסעדה. החלל המרכזי מיועד לישיבה בקבוצות והחלל ההיקפי לאורך הפרגודים, לאירוח שקט ואינטימי. הקיר המרכזי באולם עוצב בהשראת בתי הנייר היפניים, בעזרת זכוכית מוארת על הדפס יוטה וגאומטריות שונות בברזל. בעיצוב החלל נעשה שימוש בעץ אגוז מיוחד, ברזל במסגרות אומן, זכוכית מודפסת, גופי תאורה מעץ, ציור באפוקסי ובטון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

צילום: שירן כרמל

לכל הכתבות בקטגוריית מדריך
+כתבות מומלצות
מדור חדש: לימודים והכשרה באדריכלות ועיצוב פנים
עיצוב פנים
מדור חדש: לימודים והכשרה באדריכלות ועיצוב פנים
מדובר במדור תוכן ממוקד וערוך בקפידה, הפונה ישירות לאנשי מקצוע, סטודנטים, חובבי עיצוב ומתעניינים
בית אבן יווני בן מאה, שופץ לבית נופש
עיצוב פנים
בית אבן יווני בן מאה, שופץ לבית נופש
  אור ים תיכוני מנומר מסתנן מבעד לענפי זית עתיקים, אל זיגוג פלדה אדום-אלמוגי
בית ספר קולינרי בתאילנד, מעוצב כראש שור מבמבוק
עיצוב פנים
בית ספר קולינרי בתאילנד, מעוצב כראש שור מבמבוק
  בחירת החומרים היא גם פרגמטית וגם אקספרסיבית. במבוק מקומי ומטופל משמש הן למבנה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.