בית המגורים החדש שנבנה לאחרונה על ידי האדריכל Alexis Dornier, שוכן בג'ונגל השופע של באלי, אינדונזיה, משוחרר מהארכיטקטורה הקופסתית של הבית המקובל ומאמץ במקום זאת צורה ספירלית, המציעה תנועת נוזלית ונקודות תצפית המשתנות ללא הרף.  הבית נקרא "לולאה" והוא מציע חלל מגורים פיסולי, המגדיר מחדש את החיים באזורים הטרופיים.

 

ניצול המדרון התלול של הנכס, שני הנפחים והנמוכים של הבניין מופיעים כאילו צפים מעל האדמה, שנבלעים בעדינות על ידי הצמחייה הטרופית. הקשר האינטימי בין טבע לחללי המגורים מעמיק עוד יותר על ידי תצורת הספירלה של הבית. הפריסה הרדיאלית מכניסה תחושת פליאה כאשר כל חלל חושף נוף אחר.
הפנים, מעוצב בשיתוף עם מעצבת הפנים, ילידת ארגנטינה והחיה בבאלי, Silvia Fairman, מערבבים את המודרניזם הטרופי והתחכום העכשווי. משטחי בטון מעוקלים ומדרגים מעוררים תחושה פיסולית ואילו תקרות לבושות עץ וריהוט עץ וריהוט ראטאן מוסיפים חום ורכות.

Photography by KIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים ומגורים
+כתבות מומלצות
שישה עשורים של צילומי Irving Penn ברטרוספקטיבה בפאריז
עיצוב פנים
שישה עשורים של צילומי Irving Penn ברטרוספקטיבה בפאריז
  התערוכה, המוצגת עד 17 בינואר 2027, נעה בין צילומי אופנה, דיוקנאות וצילומי יופי
ביסטרו נינוח בצהריים ובר קוקטיילים אינטימי בערב
עיצוב פנים
ביסטרו נינוח בצהריים ובר קוקטיילים אינטימי בערב
  המסעדה שוכנת בבניין פינתי היסטורי, בשטח של 407 מ"ר, ומשלבת את שכבותיו המקוריות
האדריכל שההכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
עיצוב פנים
האדריכל שההכניס בית עליז בצבע ורוד מרשמלו לרחובות לונדון
  קירות בגוון ורוד מרשמלו, קשתות רכות, פרטים בצבע טורקיז וצורות המזכירות עננים –

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.