הווילה Villa Sky Base One, שתוכננה על ידי Bespoke Architects, משקיפה אל הנוף של לגואה, פורטוגל, עם בריכת אינסוף שנראית כמרחפת על הנוף. הווילה משלבת עיצוב עתידני עם פילוסופיה עתיקה. האדריכלים שאבו השראה מסרטי מדע בדיוני והבית מזכיר בעיקר את Millennium Falcon ממלחמת הכוכבים.

 

עיצוב הפנים ממשיך את הסגנון היוקרה העתידנית, עם מעלית הפועלת בלחץ אוויר, עטופה בכלוב חרוטי מוזהב, המזכיר את טכנולוגיית הטלפורטציה של מסע בין כוכבים. מעל, צוהר עצום נפתח אל הקוסמוס ומציע חווית צפייה אינטימית של שמי הלילה, משלב טכניקות אדריכליות מתקדמות עם יופיו השליו של הטבע.

 

 

 

לרשות הדיירים חמישה חדרי שינה, שבעה חדרי רחצה, מרתף מבוקר טמפרטורה וחדר קולנוע.
הוילה ממוקמת כך שתוכל למקסם את נוף האוקיינוס, ​​תוך שמירה על פרטיות, במגרש צר יחסית, אתגר שהצריך פתרונות אדריכליים המבוססים על גיאומטריה פרקטלית ויחס הזהב.
האזורים החברתיים של הבית מוגבהים כדי לנצל את הנופים, כאשר החללים הפרטיים ממוקמים נמוך יותר, כדי לשמור על אינטימיות ופרטיות. היחס הדינמי בין הבריכה המוגבהת לצורתו האדריכלית של הבית, יוצר חיבור ויזואלי חזק לנוף שמסביב.
הכניסה לוילה היא מסע בפני עצמו, שנועד לחשוף אט אט את מכמניה, מהגן המבודד המוביל לכניסה הראשית, לגליל הזהוב הלוכד את אור השמש מבעד לצוהר ויוצר אווירה חמימה ומשתקפת.

Joao Morgado – Architectural Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
עיצוב פנים
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
  מתחם Peña de las Bodegas הוא חלק מקבוצת חללים שנחצבו לאורך השנים בסלע
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
עיצוב פנים
בית אחד, שתי משפחות: אדריכלות, טבע וחיים משותפים
  הבית תוכנן סביב בקשה יוצאת דופן: לאפשר לשתי משפחות לחלוק מבנה אחד, מבלי
פורצלן כחומר חיפוי קירות: בין חופש אדריכלי לטכנולוגיית ביצוע
עיצוב פנים
פורצלן כחומר חיפוי קירות: בין חופש אדריכלי לטכנולוגיית ביצוע
  בחירת חומר החיפוי היא אחת ההחלטות שנשארות עם הבניין הרבה אחרי שהפרויקט מסתיים.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.