מלגת “יוצרי עתיד”, ביוזמת אתר d+a דומוס, מיועדת למען הדור הצעיר שבקהילת האדריכלות ועיצוב פנים. מתוך עשרות תיקי עבודות שהוגשו כמועמדות למלגה, בחרה מערכת האתר את מעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ לקבלת המלגה והיא תזכה בליווי פרסומי ושיווקי ליצירת הזדמנויות עסקיות, אצל יזמי נדל"ן ובונים, בקמפיין של רבע שנה, באפיקי הפרסום המובחרים שלנו, ללא עלות.

 

מדי שנה מאתגר אתר d+a את הקהילה הצעירה (עד גיל 40) של האדריכלים והמעצבים ובוחר מתוכם יוצר.ת המתבלט.ת בחדשנות, הזוכה לבמה הנחשבת ביותר.
המלגה הוקמה בכדי לעודד, לקדם ולתמוך ביוצרים הבולטים ביכולותיהם ובאיכות עבודותיהם, בתחומי האדריכלות ועיצוב הפנים ולסייע להם להשתלב בפרויקטים עתידיים של נדל”ן.
השנה בחר אתר d+a במעצבת הפנים מור שטרקר וולובץ והיא הזוכה במלגה, הכוללת ליווי פרסומי ושיווקי של 3 חודשים, עם קמפיין אישי הכולל פרסום וקידום כתבות על היוצרת, בפלטפורמות של d+a דומוס, כדי לייצר לה הזדמנויות עסקיות בתחום הנדל"ן והבניה.

קישור לנתונים כלליים על הפרסום במדיה של d+a.

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אשת השנה: מייסדת סטארט-אפ מקניה, הממחזר פלסטיק ללבנים חזקות יותר מבטון
עיצוב פנים ישראלי
אשת השנה: מייסדת סטארט-אפ מקניה, הממחזר פלסטיק ללבנים חזקות יותר מבטון
  היא פיתחה את המצאתה תחילה בקיום ניסויים קטנים בחצר האחורית של בית אמה,
קונספט למלון ספא במערות קפדוקיה
עיצוב פנים ישראלי
קונספט למלון ספא במערות קפדוקיה
הפרויקט תוכנן כשלושה אזורים נפרדים. כניסת המלון חצובה בצוקי המחצבה לשעבר. ציר נמתח מאזור הכניסה
מוזיאון ביצות על אי אקולוגי, המאוכלס ב-25 אלף אנפות
עיצוב פנים ישראלי
מוזיאון ביצות על אי אקולוגי, המאוכלס ב-25 אלף אנפות
  הבניין מורכב מארבעה צינורות בטון בעלי חתך מרובע המוערמים אנכית, המדמים ארבע "עדשות"

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.