פרויקט שיקום גדול ומורכב, שביצע משרד האדריכלות Bricolo e Falsarella Associati, הפיח חיים בבית חווה מאבן מהמאה ה-19, בגבעות הירוקות ליד אגם גארדה והפך אותו לאתר נופש קטן ומסביר פנים, Corte Renee. 

 

 

הפרויקט כלל שני שלבים. ראשית, שיקום שמרני של המבנה הקיים. לאחר מכן שולבו אלמנטים פונקציונליים חדשים כדי להתאים את הבניין לייעודו החדש. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לפתחים של שני הבניינים, מהחלונות והדלתות ועד לפתחים החדשים ולקשתות ההפרדה הפנימיות. נקבעו כללים ספציפיים לכל אלמנט, כאשר חלק מהחלונות המקוריים הפכו לדלתות ולהיפך, כאשר כל אחד מהם משלב מסגרות ברזל, תריסי גלילה ותריסים חדישים.

 

 

 

 

שני קוטג'ים שוקמו בין הכרמים העוטפים את אגם גארדה, אליהם מצטרפת הרחבה שנבנתה באותן אבנים ששימשו לפני שנים את חקלאי השדות הללו לבניית בתיהם. אל האבנים בהרחבה החדשה מצטרף מלט בעל פיגמנט המזכיר את צבע האדמה. אולם כל מה שחדש מנותק מהקיים: ההרחבה, המבקשת ניתוק קל מהקיים, מצהירה בעדינות על עצמה, המבנים החדשים המכילים את החללים הפונקציונליים המוצבים בתוך קירות האבן הישנים. כל החומרים מזכירים את אלה של המסורת.

מיקום: Castelnuovo del Garda, ורונה, איטליה
אדריכל: Bricolo e Falsarella Associati
סיום: 2024
שטח: 2,400 מ"ר
תאורה: Qu
צילום: Pietro Savorelli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
ללון במערה יוונית בלב המדבר
עיצוב פנים
ללון במערה יוונית בלב המדבר
  הבית, בהשראת האדריכלות הקיקלדית, מתאפיין בקווים מינימליסטיים, קירות בהירים, קשתות, פינות מעוגלות וחומרים
כשהאדריכלות מרימה את המבט: מאוזוליאום של אור ואדריכלות זיכרון
עיצוב פנים
כשהאדריכלות מרימה את המבט: מאוזוליאום של אור ואדריכלות זיכרון
בדרך כלל, אדריכלות המוקדשת למוות מכוונת את המבט אל האדמה. Exalt by Jim Caumeron
הבית של סבתא הפך לסטודיו: אדריכל שהפך את בית ילדות משפחתו למשרד
עיצוב פנים
הבית של סבתא הפך לסטודיו: אדריכל שהפך את בית ילדות משפחתו למשרד
  במשך עשר שנים פעל משרד האדריכלות של Silva כמעט בדיוק כפי שסבתו השאירה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.