פרויקט שיקום גדול ומורכב, שביצע משרד האדריכלות Bricolo e Falsarella Associati, הפיח חיים בבית חווה מאבן מהמאה ה-19, בגבעות הירוקות ליד אגם גארדה והפך אותו לאתר נופש קטן ומסביר פנים, Corte Renee. 

 

 

הפרויקט כלל שני שלבים. ראשית, שיקום שמרני של המבנה הקיים. לאחר מכן שולבו אלמנטים פונקציונליים חדשים כדי להתאים את הבניין לייעודו החדש. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לפתחים של שני הבניינים, מהחלונות והדלתות ועד לפתחים החדשים ולקשתות ההפרדה הפנימיות. נקבעו כללים ספציפיים לכל אלמנט, כאשר חלק מהחלונות המקוריים הפכו לדלתות ולהיפך, כאשר כל אחד מהם משלב מסגרות ברזל, תריסי גלילה ותריסים חדישים.

 

 

 

 

שני קוטג'ים שוקמו בין הכרמים העוטפים את אגם גארדה, אליהם מצטרפת הרחבה שנבנתה באותן אבנים ששימשו לפני שנים את חקלאי השדות הללו לבניית בתיהם. אל האבנים בהרחבה החדשה מצטרף מלט בעל פיגמנט המזכיר את צבע האדמה. אולם כל מה שחדש מנותק מהקיים: ההרחבה, המבקשת ניתוק קל מהקיים, מצהירה בעדינות על עצמה, המבנים החדשים המכילים את החללים הפונקציונליים המוצבים בתוך קירות האבן הישנים. כל החומרים מזכירים את אלה של המסורת.

מיקום: Castelnuovo del Garda, ורונה, איטליה
אדריכל: Bricolo e Falsarella Associati
סיום: 2024
שטח: 2,400 מ"ר
תאורה: Qu
צילום: Pietro Savorelli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אלפיים משתתפים בטקס שחייה המונית בעירום בטסמניה
עיצוב פנים
אלפיים משתתפים בטקס שחייה המונית בעירום בטסמניה
  עם שחר, כשהטמפרטורות בחוץ עשויות לרדת לכ־5 מעלות, כאלפיים משתתפים משילים את בגדיהם,
האחים Campana יצרו "קופסת תכשיטים ארוגה" לחנות Tiffany ב־São Paulo
עיצוב פנים
האחים Campana יצרו "קופסת תכשיטים ארוגה" לחנות Tiffany ב־São Paulo
  החנות ממוקמת בקומת הקרקע של JK Iguatemi Mall, וחזיתה עשויה חומר דמוי קש
מעצב האופנה Max Alexander רק בן 10 וכבר עושה היסטוריה בעולם האופנה
עיצוב פנים
מעצב האופנה Max Alexander רק בן 10 וכבר עושה היסטוריה בעולם האופנה
  העדכון הגדול ביותר בקריירה שלו הגיע השנה: במרץ 2026, כשמלאו לו 10, הציג

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.