פרויקט שיקום גדול ומורכב, שביצע משרד האדריכלות Bricolo e Falsarella Associati, הפיח חיים בבית חווה מאבן מהמאה ה-19, בגבעות הירוקות ליד אגם גארדה והפך אותו לאתר נופש קטן ומסביר פנים, Corte Renee. 

 

 

הפרויקט כלל שני שלבים. ראשית, שיקום שמרני של המבנה הקיים. לאחר מכן שולבו אלמנטים פונקציונליים חדשים כדי להתאים את הבניין לייעודו החדש. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לפתחים של שני הבניינים, מהחלונות והדלתות ועד לפתחים החדשים ולקשתות ההפרדה הפנימיות. נקבעו כללים ספציפיים לכל אלמנט, כאשר חלק מהחלונות המקוריים הפכו לדלתות ולהיפך, כאשר כל אחד מהם משלב מסגרות ברזל, תריסי גלילה ותריסים חדישים.

 

 

 

 

שני קוטג'ים שוקמו בין הכרמים העוטפים את אגם גארדה, אליהם מצטרפת הרחבה שנבנתה באותן אבנים ששימשו לפני שנים את חקלאי השדות הללו לבניית בתיהם. אל האבנים בהרחבה החדשה מצטרף מלט בעל פיגמנט המזכיר את צבע האדמה. אולם כל מה שחדש מנותק מהקיים: ההרחבה, המבקשת ניתוק קל מהקיים, מצהירה בעדינות על עצמה, המבנים החדשים המכילים את החללים הפונקציונליים המוצבים בתוך קירות האבן הישנים. כל החומרים מזכירים את אלה של המסורת.

מיקום: Castelnuovo del Garda, ורונה, איטליה
אדריכל: Bricolo e Falsarella Associati
סיום: 2024
שטח: 2,400 מ"ר
תאורה: Qu
צילום: Pietro Savorelli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בית אוסטרלי בהשראה יפנית
עיצוב פנים
בית אוסטרלי בהשראה יפנית
  "הלקוח רצה מקום מפלט פרטי ושליו עם מרחבים לאירוח ולבילוי", אומר האדריכל "הוא
וילה המשלבת היסטוריה עם מודרניזם, בפרובאנס
עיצוב פנים
וילה המשלבת היסטוריה עם מודרניזם, בפרובאנס
  החזית החיצונית של הבית משקפת את האדריכלות הצרפתית המקומית, באמצעות קירות אבן גיר
שבט בגינאה החדשה, מתגורר על עצים בגובה של עד 42 מטר
עיצוב פנים
שבט בגינאה החדשה, מתגורר על עצים בגובה של עד 42 מטר
  לרוב הבתים בנויים על עץ אחד, אך לעתים קרובות הבית מתמקם על כמה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.